ΕΠΣ Σερρών… Ο μαραθώνιος συνεχίζεται για Serres 1800 και Αστέρα Νεοχωρίου!!!

Μετά το τέλος των playoff της ανώτερης Κατηγορίας, ανέρχονται στην Επίλεκτη Κατηγορία οι ομάδες Δόξα Κάτω Καμήλας και Σκοτούσσα.

Ο μαραθώνιος συνεχίζεται για την Serres 1800 και τον Αστέρα Νεοχωρίου για την 3η και 4η θέση του ενιαίου Βαθμολογικού πίνακα της Ανώτερης Κατηγορίας.
Οι ομάδες θα αναμετρηθούν σε διπλούς Αγώνες με πλεονέκτημα έδρας τον Αστέρα Νεοχωρίου. Ο πρώτος αγώνας των δύο ομάδων θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Χρυσού, με γηπεδούχο την Serres 1800,το Σάββατο 19 Μαΐου 2018,στις 5 το απόγευμα. Η ομάδα που θα καταλάβει την 3η θέση θα αγωνιστεί  σε ουδέτερο γήπεδο με τον Ολυμπιακό Ροδόπολης που είναι ο  10ος της ενιαίας βαθμολογικής κατάταξης της επίλεκτης κατηγορίας. Σε  περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος θα υπάρξει ημίωρος παράταση και αν χρειασθεί πέναλτι.Ο νικητής αυτής της αναμέτρησης θα αγωνίζεται την νέα ποδοσφαιρική περίοδο(2018-2019) στην Επίλεκτη Κατηγορία. 
Στην περίπτωση που έχει υποβιβασθεί η ομάδα Today’s Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής από τη Γ΄ Εθνική, υποβιβάζονται στην Ανώτερη Κατηγορία οι δύο τελευταίες ομάδες της τελικής ενιαίας κατάταξης των ομάδων της Επίλεκτης Κατηγορίας, που είναι ο Οδυσσέας Αναγέννησης(αποχώρισε από το Πρωτάθλημα) και η η Α.Ε. Νιγρίτας, μετά από ένα χρόνο παραμονής στην Επίλεκτη κατηγορία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here