Πανσερραϊκός… Υποβιβάστηκε και μαθηματικά στη Γ’ Εθνική!!!

Πάλεψαν σαν… λιοντάρια, οι ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού και έδωσαν όλες τους τις δυνάμεις μέσα στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών απέναντι στην ισχυρή Παναχαϊκή, η οποία βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, όμως στις καθυστερήσεις του ματς έχασαν μεγάλη ευκαιρία να κερδίσουν τον αγώνα όταν ο Κρητικός αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι και έμειναν στο 1-1.
Ο Πανσερραϊκός έφτασε με αυτή την ισοπαλία τους 33 βαθμούς και υποβιβάστηκε και μαθηματικά στη Γ’ Εθνική.
Ο Πανσερραϊκός προηγήθηκε με τέρμα του 18χρονου Πέτρου στο 19′, ενώ στο 39′ ο Κυνηγόπουλος απάντησε μετά από πάσα του Αντωνακόπουλου κάνοντας το 1-1.
Στο 42′,ο ήδη «κιτρινισμένος» Αποστολόπουλος, βρήκε άτσαλα τον Τσελεπίδη και ο διαιτητής Γκορτσίλας δεν δίστασε να τον αποβάλλει με 2η κίτρινη κάρτα.
Στο β’ μέρος Ο Πανσερραϊκός όπως ήταν λογικό με παίκτη παραπάνω είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, έβγαλε φάσεις, χωρίς ωστόσο οι παίκτες του να απειλήσουν με κάποια κλασική ευκαιρία, όμως στο 90+2’ ο διαιτητής είδε χέρι από σουτ του Ρούσσου και δείχνει την λευκή βούλα. Ο Κρητικός ανέλαβε την εκτέλεση, όμως έστειλε την μπάλα άουτ, πετώντας έτσι την ευκαιρία να παραμείνει «ζωντανός» ο Πανσερραϊκός και να διεκδικήσει τις μαθηματικές ελπίδες του για παραμονή.
Ξεκίνησαν τον αγώνα οι Γιαξής και Πέτρου και όταν αντικαταστάθηκαν έλαβαν θερμό χειροκρότημα από τους Σερραίους φιλάθλους
Η πρώτη φετινή συμμετοχή στο πρωτάθλημα για τον 44χρονο Κώστα Χαλκιά, όπως και το ντεμπούτο στην 11άδα για την Παναχαϊκή.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Στάθης Γκορτσίλας από την ΕΠΣ Μακεδονίας
Βοηθοί του ήταν ο Γεώργιος Λάζαρης της ΕΠΣ Καβάλας και ο Αργύριος Νταβέλας της ΕΠΣ Μακεδονίας με τέταρτο διαιτητή τον Ματθαίο Βουρνέλη από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Κίτρινες: 34’ Αποστολόπουλος, 36’ Σωτηράκος, 45’ Σιάκκας, 62’ Μουστακόπουλος.
Κόκκινες: 42’ Αποστολόπουλος.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πέτρος Στοΐλας): Πολίτης, Τσελεπίδης, Σιάκκας (46’ Ρούσσος), Ποζατζίδης, Ναζίμ, Αναστασόπουλος, Γιαξής (79’ Στέβιτς), Κρητικός, Πέτρου (69’ Πόζογλου), Δούμτσιος, Ενομό.
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Χαλκιάς, Πολίμος, Αργυρόπουλος (59’ Μωραΐτης), Σωτηράκος, Πλέγας, Αποστολόπουλος, Λουμπαρδέας, Μουστακόπουλος (83’ Κωνσταντακόπουλος), Πολύχρόνης, Αντωνακόπουλος (65’ Ντάσιος), Κυνηγόπουλος.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here