H προετοιμασία και τα φιλικά της “Ελπίδας” Σκουτάρεως !!! (pics)

Την πρώτη της προπόνηση έκανε η ομάδα του Σκουτάρεως στο γήπεδο της στο Σκούταρι, εν όψει της έναρξης της σεζόν 2020-2021.

Αναλυτικά:

Ξεκίνησε την  προετοιμασία της η ομάδα του Σκουτάρεως με “ΕΛΠΙΔΑ” και όνειρα για την φετινή χρονιά. Η παρουσία των ποδοσφαιριστών που σε μεγάλο βαθμό είναι η ίδια ομάδα που τερμάτισε πρώτη στο περσινό πρωτάθλημα της Β κατηγορίας δείχνοντας εμπιστοσύνη και εκτίμηση σ αυτά τα παιδιά, ικανοποίησε σε μεγάλο βαθμό τους προπονητές Βαλούντο Γιώργο και Σιμσιρη Στέλιο(προπονητής τερματοφυλάκων). Στην ποδοσφαιρική οικογένεια της Ελπίδας προστέθηκαν 3-4 ποδοσφαιριστές που κάποιοι από αυτούς θα μεταφέρουν τις εμπειρίες τους από την γ’ εθνική που αγωνίστηκαν στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδος. Παρόντες στην “πρώτη” της ομάδος ήταν και όλα τα μέλη του νέου Δ.Σ που με την σειρά τους καλωσόρισαν τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές, τους ευχήθηκαν καλή ποδοσφαιρική χρόνια με υγεία και δεσμεύτηκαν να είναι στο πλευρό τους οπότε το χρειαστούν.

Τα προγραμματισμένα των φιλικών της “Ελπίδας” Σκουτάρεως έχει ως εξής:

05 Αυγούστου με Άγιο Πνεύμα (εκτός)
11 Αυγούστου με Νιγρίτα (εκτός)
19 Αυγούστου με Μητρούσι (εκτός)
22 Αυγούστου με Νιγρίτα (εντός)
26 Αυγούστου με Αστέρα Νεοχωρίου (εκτός)

Υπάρχει το σκεπτικό από τους διοικούντες της “Ελπίδας” Σκουτάρεως στις 14 Αυγούστου να πραγματοποιηθεί ένα μεγάλο τουρνουά μέσα στο Σκούταρι με πολύ δυνατές ομάδες αλλά και με πολύ γνωστές προσωπικότητες του ποδοσφαίρου. Αυτό θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here