Πανσερραϊκός – Καλλιθέα…. 1-1!!!

Πανσερραϊκός και  Καλλιθέα μοιράστηκαν από ένα βαθμό στο  ντέρμπι των ουραγών της 23ης αγωνιστικής, που έληξε ισόπαλο 1-1 στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών.

Τα λιοντάρια με την ισοπαλία αυτή έφτασαν τους 29 βαθμούς και απέχουν οκτώ βαθμούς από τη ζώνη σωτηρίας, με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος. Και όλα αυτά τη στιγμή που το μέλλον φαντάζει αβέβαιο, λόγω των μεγάλων οικονομικών και διοικητικών προβλημάτων.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον Πανσερραϊκό, καθώς μόλις στο 7’ ο Ενομό έγραψε  το 1-0. Μετά από κόρνερ του Πόζογλου, ο Τσελεπίδης έπιασε κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και ο Ενομό, που καιροφυλακτούσε στο δεύτερο δοκάρι, με δεύτερη κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στον Πανσερραϊκό.
Δύο σουτ του Χοτζάλι (25’) και Παυλή (31’) πέρασαν άουτ και δεν απείλησαν τον Άντμαν να ισοφαρίσουν πριν από την ανάπαυλα.
Στο 35’ δυνατό σουτ του Αναστασόπουλο, η μπάλα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι.
Με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 48′, ο Τσαμούρης απείλησε, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
Οι παίκτες της Καλλιθέας βγήκαν μπροστά και είχαν δύο καλές ευκαιρίες με Σμυρλή στο 57’ και Παυλή στο 72’.
Στο 73’ ισοφάρισαν οι «κυανόλευκοι»,  με σουτ του Μάκο.
Μέχρι το τέλος του ματς δεν σημειώθηκε κάποια αξιόλογη φάση, με την Καλλιθέα να ολοκληρώνει με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Χοτζάλι στο 88′.
Πολύ καλά στάθηκαν στον αγώνα «οι μικροί» Μακούσης και Γιαξής.
Διαιτητής ήταν ο Κωνσταντίνος Τσέτσιλας από την ΕΠΣ Γρεβενών, με βοηθούς τον Μιχαήλ Κελεσίδη της  ΕΠΣ Ημαθίας και  τον Γεώργιο Πετρίδη της ΕΠΣ Χίου, τέταρτος ήταν ο Βασίλειος Φωτιάς από την ΕΠΣ Πέλλας.

Κίτρινες: 88’ Χοτζάλι
Κόκκινες: 88’ Χοτζάλι (δεύτερη κίτρινη)

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πέτρος Στοΐλας): Άντμαν, Στέβιτς, Μακούσης (60′ Ποζατζίδης), Τσελεπίδης, Τσαμούρης, Ναζίμ, Αναστασόπουλος, Δούμτσιος, Πόζογλου, Γιαξής (49’ Παπουτσογιαννόπουλος), Ενομό (70′ Κάκκο).
ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Κουτογλίδης, Ντιακιτέ, Συριόπουλος, Παπαγγελής, Μίγγος (83′ Τζιτζικαλάκης), Καντέ, Χοτζάλι, Παυλής, Βαλμάς (65′ Μήλιος), Γκέτσι (57′ Μάκο), Σμυρλής

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here