Πανσερραϊκός… στις καθυστερήσεις 2-1 από τον ΑΟ Τρικάλων!!!

Ο Πανσερραϊκός,παρά την ταλαιπωρία λόγω του αυθημερόν ταξιδιού στα Τρίκαλα, και των μεγάλων προβλημάτων, έχασε το ματς από τον ΑΟ Τρικάλων στις καθυστερήσεις του αγώνα.
Στο 11′ σέντρα του Τόμιτς, άστοχη έξοδος του Άντμαν και ο Πάνος με κεφαλιά έκανε το 1-0 για τα Τρίκαλα.
Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Δούμτσιος έβγαλε ωραία μπαλιά στον Πόζογλου και εκείνος μέσα από την περιοχή με σουτ έστειλε την μπάλα στη γωνία του Γιδόπουλου,γράφοντας το 1-1 για τον Πανσερραϊκό.
Στο 34’ διπλή ευκαιρία για τον Πανσερραϊκό.Σουτ του Στέβιτς στο δοκάρι, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Γιδόπουλος απέκρουσε σουτ του Γιαξή. Ο Πόζογλου και ο Δούμτσιος  είχαν  τη δική τους καλή στιγμή στο 45’, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.
Στο 69′  σουτ του Τσελεπίδη , απέκρουσε ο Νίκος Γιδόπουλος.
Μετά από σέντρα στο 78’, σουτ του Πάνου, η μπάλα στο δοκάρι, ενώ στη συνέχεια ο Αντμάν μπλόκαρε και καθάρισε τη φάση.
Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ήρθε η… λύτρωση για τον ΑΟ Τρικάλων, με τον Βέρτζο να σκοράρει με γυριστό σουτ και να κάνει το τελικό 2-1.
Διαιτητής ήταν ο Ματθαίος Βουρνέλης από την ΕΠΣ Μακεδονίας με
Βοηθούς τον Χρήστο Παπαδημητρίου  της  ΕΠΣ Θεσσαλίας και  ο Νικόλαος Τοροσιάδης  της ΕΠΣ Μακεδονίας, τέταρτος διαιτητής ήταν ο Δημήτριος Καρατέρπος από την ΕΠΣ Κοζάνης.
Κίτρινες: 29‘ Πάνος, 90′ Μάκος – 63’ Στέβιτς.
ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Γιδόπουλος, Γκόλιας, Μυρσινιάς (46′ Κοτσώνης), Μάκος, Βέρτζος, Τσιάρας (83′ Μιλοσάβλιεφ), Πάνος, Τόμιτς, Τσίπρας, Σαχινίδης, Κατσαντώνης (53′ Κατσαντώνης).
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πέτρος Στοΐλας): Άντμαν, Τσελεπίδης, Τσαμούρης, Στέβιτς, Μακούσης, Ναζίμ, Αναστασόπουλος, Γιαξής, Πόζογλου (90’+1 Πέτρου), Δούμτσιος, Ενομό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here