Απόλλων Παραλιμνίου…Δεν τα κατάφερε και έχασε 1-0 εκτός από τον ΝΠΣ Βόλου!!!

Την ήττα, με σκορ 1-0, γνώρισε ο Απόλλων Παραλιμνίου από τον ΝΠΣ Βόλου,μέσα στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης Βόλου, στο πρώτο παιχνίδι  των play off ανόδου που οδηγούν στη Football League.
Ο ΝΠΣ Βόλου είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στα πρώτα 25 λεπτά της αναμέτρησης και ο Απόλλων Παραλιμνίου προσπαθούσε με αντεπιθέσεις.
Το γκολ για τον ΝΠΣ ΒΟΛΟΥ ήρθε στο 29’,όταν έγινε σέντρα από τα αριστερά, ο Γκαλίτσιος έπιασε κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γουναρίδη, κάνοντας το 1-0.
Στο 38’ ωραία συνεργασία μεταξύ Μελισσόπουλου και Μάντζη. Ο τελευταίος έπιασε το δυνατό σουτ εκτός περιοχής, ο Γουναρίδης απέκρουσε σε κόρνερ.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλων Παραλιμνίου ανέβασε την απόδοση του και στο 47’ σουτ του Ναλμπάντη από το ύψος της περιοχής,η μπάλα φεύγει ψηλά,άουτ.
Στο 56′ σέντρα του Τάκα από τα αριστερά, ο Λιάρας έκανε το διαγώνιο πλασέ, έδιωξαν οι αμυνόμενοι του Βόλου σε κόρνερ.
Ο Μάντζης στο 60’ βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα, τον πλάσαρε, όμως η μπάλα έφυγε μακριά από την εστία του Γουναρίδη.
Στο 62′ ο Μάντζης βρέθηκε ξανά μόνος με τον Γουναρίδη, τον πλάσαρε, όμως πάνω στη γραμμή ο Κουτζαβασίλης έδιωξε.
Χωρίς κλασσικές ευκαιρίες στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης των πολλών αλλαγών, αλλά και κάποιων διακοπών λόγω τραυματισμών.
Τελικό απτέλεσμα ΝΠΣ Βόλου – Απόλλων Παραλιμνίου 1-0.                            Διαιτητές ήταν ο Γιώργος Μιχαηλίδης από την ΕΠΣ Βοιωτίας, με βοηθούς τους Δημήτρη Φίλο και Νικόλαο Σοφό, επίσης από την ΕΠΣ Βοιωτίας. Παρατηρητής ήταν ο Σπύρος Πουγκακιώτης από την ΕΠΣ Φθιώτιδας.

ΝΠΣ ΒΟΛΟΥ (Φεράντο): Μπουργάνης,  Ντεντάκης, Ουνγιαλίδης, Δημόπουλος, Γκαλίτσιος, Δεμηρτζόγλου (70′ Ηλιόπουλος), Πέντα (85′ Πιαστόπουλος), Καμπαγέρο, Μάντζης (75′ Ντόσης), Πίτου Γκαρσία, Μελισσόπουλος (66′ Μηλιώτης).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Δημητρίου): Γουναρίδης, Πολυζωίδης, Τάκας, Κουτζαβασίλης, Μερεσιώτης, Δέντσας, Τριανταφύλλου (66′ Μεταλλίδης), Λιάρας, Γαϊδαρτζής, Ναλμπάντης (88′ Κουλτσιάκης), Τσομαχασβίλι (69′ Τσαούσης).

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής των play off για τον 1ο όμιλο:

Τηλυκράτης-Ηρακλής 0-2
ΝΠΣ Βόλος – Απόλλων Παραλιμνίου 1-0

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου:

ΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝ. ΒΑΘΜ.
1 ΗΡΑΚΛΗΣ 1 3
2 ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ 1 3
3 ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ 1 0
4 ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 1 0

Η επόμενη (2η) αγωνιστική – Τετάρτη 2 Μαΐου

Ηρακλής – ΝΠΣ Βόλος
Απόλλων Παραλιμνίου – Τηλυκράτης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here