Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης…παραιτήθηκε από τον πάγκο του Πανσερραϊκού!!!

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης παραιτήθηκε από τον πάγκο του Πανσερραϊκού.
Μετά το τέλος του αγώνα και την ήττα με 2-1 από τον Αιγινιακό,ο Απόστολος Χαραλαμπίδης αποτελεί παρελθόν για τον Πανσερραϊκό. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι δύο ποδοσφαιριστές του τον χαιρέτησαν στα αποδυτήρια, δείχνοντας ότι θα αποχωρήσουν και οι ίδιοι χωρίς να αναφέρει ποιοι είναι.«Αποχωρώ από τον Πανσερραϊκό. Έδωσα όλο μου τον εαυτό, όσες δυνάμεις είχα».

 Οι δηλώσεις του Απόστολου Χαραλαμπίδη:

«Όπως είχα πει σε δικούς μου ανθρώπους, σήμερα είναι το τελευταίο μου παιχνίδι στον πάγκο του Πανσερραϊκού. Με τη συνείδησή μου είμαι πολύ ήσυχος, γιατί έδωσα πάρα πολλά στην ομάδα και δούλεψα πάρα πολύ. Δεν θέλω να πω πράγματα συγκεκριμένα, έδωσα όλες μου τις δυνάμεις για να κρατηθεί η ομάδα σε ένα επίπεδο, αλλά δεν μπορώ μόνος μου να το κάνω αυτό. Γι’ αυτό αποχωρώ από την ομάδα. Είναι κρίμα για τον Πανσερραϊκό να περνάει αυτά τα προβλήματα και αγωνιστικά η ομάδα να είναι στις τελευταίες θέσεις.
Είναι μεγάλη ομάδα ο Πανσερραϊκός. Εύχομαι να βρει λύσεις και να σηκωθεί πάλι ψηλά. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι έδωσα όλες μου τις δυνάμεις για τον Πανσερραϊκό, αλλά θέλετε τα προβλήματα, θέλετε ανικανότητα γιατί πιστεύω ότι κάνει καλό παιχνίδι αλλά δεν μπορεί να κάνει γκολ, τρώει εύκολα γκολ και δεν μπορεί να πάρει βαθμούς. Στην Καρδίτσα χάσαμε πόσες ευκαιρίες και με μισή ευκαιρία μας έκαναν γκολ. Σήμερα πάλι χάσαμε 10 ευκαιρίες και με 1,5 ευκαιρία ο Αιγινιακός μας κέρδισε. Εντάξει που θα πάει αυτό. Και να θα δείτε στα παιχνίδια η ομάδα έχει πλάνο, έχει κυκλοφορία αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε γκολ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here