Απόλλων Παραλιμνίου… Στα πέναλτι έχασε την πρόκριση για το Κύπελλο Ερασιτεχνών!!!

Tην ήττα στα πέναλτι,με σκορ 4-2, γνώρισε η ομάδα του Απόλλωνα Παραλιμνίου στον αγώνα της 2ης φάσης του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος, από την Kαβάλα  και αποκλείστηκε από την συνέχεια του θεσμού.
Ο κανονικός αγώνας έληξε ισόπαλος 1-1.
Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ η ομάδα του Παύλου Δημητρίου στο 33′ με γκολ του Αλιατίδη, κατάφερε στο 66′ να ισοφαρίσει σε 1-1 με κεφαλιά του Τάντιτς.
Ο Απόλλων Παραλιμνίου στο 90’ έχασε διπλή ευκαιρία με τον Δημήτρη Γαϊδαρτζή, για να πετύχει το δεύτερο γκολ και να πάρει αυτή την πρόκριση.
Στην παράταση το σκορ δεν άλλαξε,παρότι ο Απόλλων είχε άλλες δύο κλασσικές ευκαιρίες για γκολ, με τον Γαϊδαρτζή στο 92’ που αστόχησε από πολύ κοντά και στο 111’ που πάνω από την γραμμή ο Αλιατίδης «έβγαλε» το πλασέ του Λιάρα.Έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι.

Τα πέναλτι

Παπαδόπουλος 0-1 , Τριανταφύλου 1-1 , Πάλλας 1-2 , Πολυζωϊδης αποκρούει ο Δήμιζας , Βαλαβανόπουλος 1-3 , Λιάρας 2-3 , Λυμπεράκης 2-4 , Γαϊδαρτζής άουτ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ιωάννης Χανίδης της ΕΠΣ Μακεδονίας, με  Βοηθούς τον Νικόλαο Τυριακίδη και Αλέξανδρο Ανδρέου της  ΕΠΣ Μακεδονίας. Παρατηρητής αγώνα ήταν ο Αντώνιος Παυλίδης της ΕΠΣ Χαλκιδικής.

Απόλλων Παραλιμνίου : Γουναρίδης , Πολυζωίδης, Τσαούσης , Λαβιδάς , Μερεσιώτης, Μασούρας  (38’  Δέντσας) ,Μουτεσίδης (46’ Τάντιτς) Μεταλίδης  (74’Τριανταφύλλου) , Γαϊδαρτζής , Ναλμπάντης, Τσομαχασβίλι (59’ Λιάρας).

ΑΟΚαβάλας : Δήμιζας ,Μπλιός , Λυμπεράκης,Παπαστεριανός,Αλιατίδης,Θωμαϊδης (59’ Ξόμπλιος),Παπαδόπουλος,Κέρθι (93’ Περσίδης), Αδαμάκης (65’ Πάλλας), Ντούρτμες (71’ Σέχου) Βαλαβανόπουλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here