Πανσερραϊκός… πλήρωσε τα νεύρα και τα λάθη του!!!

Ο Αιγινιακός έφυγε νικητής από το Δημοτικό γήπεδο Σερρών, με 2-1 και  «βύθισε» τον Πανσερραϊκό στις τελευταίες  θέσεις της βαθμολογίας.Με τέτοια αποτελέσματα στην έδρα του δεν μπορεί να συνεχίζει να ελπίζει για την σωτηρία του,διότι βρίσκεται στο -7 από τις θέσεις που μπορούν να τον κρατήσουν  στην κατηγορία.
Ο Πανσερραϊκός είχε περισσότερο την κατοχή της μπάλας  σε όλη την διάρκεια του αγώνα και κυνηγούσε τις φάσεις με τον Αιγινιακό.
Στο 7’ με τον Ρούσσο που βγήκε στο δεύτερο δοκάρι,έπιασε το σουτ και αποκρούει ο Τόλιος.
Καλή στιγμή για τον Πανσερραϊκό στο 29′.Σουτ του Κάκκο από τα δεξιά,διώχνει ο Τόλιος. Στο 32′ πάσα του Κάκκο στον Παπουτσογιαννόπουλο,που σουτάρει από το ημικύκλιο, η μπάλα περνά λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Τόλιου.
Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν κυρίως με αντεπιθέσεις και προηγήθηκαν στο 44’ ,όταν η άμυνα του Πανσερραϊκού δεν καταφέρνει να διώξει την μπάλα μέσα από την περιοχή, ο Πέριτς(που μπήκε σαν αλλαγή) με κοντινό πλασέ κάνει το 0-1.
Δοκάρι στο 52′ μετά από ωραία εκτέλεση φάουλ του Κάκκο, η μπάλα σταματά στο οριζόντιο δοκάρι.
Δύο συνεχόμενα κόρνερ για τον Πανσερραϊκό στο 78’ και στο 79’ χωρίς αποτέλεσμα.
Στο 89′ ισοφάριση για τον Πανσερραϊκο, μετά από την ωραία ασίστ του Ποζατζίδη, ο Ενομό  κάνει το 1-1.
Στο 90’+3 μετά από λάθος του Στέβιτς, ο Γιαζιτζόγλου του κλέβει την μπάλα και την περνά  στον Σοφιάνη,που δεν δυσκολεύεται να κάνει το 1-2 για τον Αιγινιακό.
Ο Πανσερραϊκός πρέπει να κάνει μεγάλη προσπάθεια για να νικήσει πρώτα τα προβλήματα  του και μετά τις αντίπαλες ομάδες  για να μην βρεθεί του χρόνου στη Γ’ Εθνική.
Μετά το τέλος του αγώνα ο Ορφανίδης αποχαιρέτισε τους συμπαίκτες του.

Διαιτητής ήταν ο Ευάγγελος Κιοτζένης  ΕΠΣ Ξάνθης, με  βοηθούς τον Κωνσταντίνο Τσακίρη της  ΕΠΣ Δράμας και τον Αθανάσιο Μαλανδρή της ΕΠΣ Χαλκιδικής, τέταρτος διαιτητής ήταν ο Ενγκίν Κιγιντζή από την ΕΠΣ Ξάνθης.                                                                Κίτρινες: 61′ Κάκκο, 81′ Παπουτσογιαννόπουλος, 90’+1 Τσαμούρης – 67′ Λιόλιος, 68′ Σοφιάνης, 81′ Πέριτς, 90’+1 Πολύζος

Πανσερραϊκός (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Πολίτης, Τσελεπίδης (46′ Κρητικός), Ποζατζίδης, Ρούσσος, Τσαμούρης, Αναστασόπουλος (46′ Στέβιτς), Ναζίμ (64′ Δούμτσος), Παπουτσογιαννόπουλος, Κάκκο, Πόζογλου, Ενoμό.

Αιγινιακός (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Λιόλιος, Βλάχος, Προσκυνητόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Πετρούσης, Ζούρκος (76′ Πολύζος), Γκατσολάρι, Τοπαλίδης (35′ Πέριτς), Τσολακίδης (82′ Ανδρικόπουλος), Σοφιάνης

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here