Απόλλων Παραλιμνίου…στέλνει μήνυμα στους φιλάθλους της… με ΔΩΡΕΑΝ! εκδρομή στον Βόλο!!!

Σε περίοδο δύσκολου αγωνιστικού προγράμματος ετοιμάζεται να εισέλθει η ομάδα του Απόλλωνα Παραλιμνίου, η οποία έχει να δώσει πέντε συνεχόμενα ματς  μέσα σε διάστημα δέκα ημερών,όπου θα κριθούν τα πάντα.
Η αρχή γίνεται αύριο Τετάρτη (25/4/2018-16:30) με το εντός έδρας ματς κόντρα στη Καβάλα για το κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδος και ακολουθεί την Κυριακή η πρεμιέρα των μπαράζ στον Βόλο απέναντι στον ΝΠΣ.
Χρονικά προέχει, ασφαλώς, ο αγώνας Κυπέλλου, ωστόσο, μεγαλύτερη βαρύτητα δίνεται στη μάχη της ανόδου στην Football League.
Σημαντική θα είναι για την ομάδα  η παρουσία του κόσμου της την Κυριακή στην πρεμιέρα των μπαράζ στον Βόλο απέναντι στον ΝΠΣ.Με ανακοίνωση η διοίκηση του Απόλλωνα Παραλιμνίου στέλνει μήνυμα στους φιλάθλους της, να της συμπαρασταθούν στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΝΠΣ Βόλο και γι΄αυτό διαθέτει δωρεάν λεωφορείο.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ομάδα μας την Κυριακή 29/4, δίνει στο Βόλο τον πρώτο από τους σημαντικότερους αγώνες της χρόνιας για τα μπαράζ ανόδου στη Β’ Εθνική. Η διοίκηση διοργανώνει ΔΩΡΕΑΝ!!! εκδρομή (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ) με λεωφορείο 50 ατόμων, η οποία θα πραγματοποιηθεί εάν ο αριθμός των συμμετεχόντων ξεπεράσει τους 35!!! 
Δηλώσεις συμμετοχής έως και την Πέμπτη 26/4 στις 12:00 πμ στο Γενικό Αρχηγό της Ομάδας Αδαμίδη Βασίλη στα τηλέφωνα 6934988741 & 2321073500 και στον Πρόεδρο του χωριού Γαβρανίδη Κώστα στο 6975569734.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here