Πανσερραϊκός… Με Στέβιτς στην 20αδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη!!!

Επιστροφή στην ενεργό δράση  έπειτα  από  καιρό  για  τον  Ντούσαν  Στέβιτς,  που συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Πανσερραϊκού, για το εντός έδρας παιχνίδι με τον ΑΟ Χανιά Κισσαμικό. Ο Σέρβος αμυντικός αντιμετώπισε τραυματισμούς και τελευταία φορά που έπαιξε με τη φανέλα του Πανσερραϊκού ήταν στις 21 Ιανουαρίου με τον ΑΟ Τρίκαλα.
Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές για την εντός έδρας αναμέτρηση με τους Κρητικούς, αφήνοντας εκτός τον τραυματία  Γκούρτσα και τους Βοσκόπουλο, Ιωαννίδη, Ρούτσης, Τσιμίκα, Πολίτη, Ρούντοβιτς και Άντμαν 
Έτσι, στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Ρίστιτς, Πολίτης, Ορφανίδης, Στέβιτς, Ποζατζίδης, Τσαμούρης, Ρούσσος, Τσελεπίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Αναστασόπουλος, Ναζίμ, Χατζητερζόγλου, Σιάκκας, Κάκκο, Πόζογλου, Ενομό, Κρητικός, Δούμτσος ,Μακούσης και Γιαξής. 
Ένα παιχνίδι που είναι κρίσιμο για τον Πανσερραϊκό των χιλίων προβλημάτων ο οποίος θέλει νίκη  για να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού από την οποία απέχει μόλις ένα βαθμό.
Κοντά στην ομάδα είναι ο Δημήτρης Θεοδωρίδης,ενώ σήμερα η ομάδα θα γευματίσει στις 11:45 στο Καπηλειό του Κωστή.
Απ την άλλη, η ομάδα του ΑΟΧ/Κισσαμικού  έφθασε στις Σέρρες εχθές το απόγευμα και λίγο αργότερα προπονήθηκε για τελευταία φορά πριν τον αγώνα, στο γήπεδο του Λευκώνα.
Η αναμέτρηση του Πανσερραϊκου με τον ΑΟΧ Κισσαμικό θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι, στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών και θα μεταδοθεί ζωντανά από το τηλεοπτικό κανάλι της ΕΤ3.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here