Πανσερραϊκός… με θαύμα φαίνεται πως θα γλιτώσει!!!

Δεν του φτάνουν τα πολλά και σημαντικά  προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Πανσερραϊκός τη φετινή σεζόν ήρθε και η καταδικαστική εντός έδρας ήττα 2-0 από τον ΑΟΧ Κισσαμικό για να τον φέρει σε ακόμη πιο δύσκολη θέση στον βαθμολογικό πίνακα  να είναι στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη και μόνο με θαύμα φαίνεται πως θα γλιτώσει τον υποβιβασμό αφού κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών για την αποτυχία στη διαδικασία επιτήρησης.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις, αφού στα πρώτα λεπτά οι διακοπές ήταν πολλές. Στο 10’ ο Γιώργος Πετράκης αναγκάστηκε να αλλάξει τερματοφύλακα μετά τον τραυματισμό του Λαζαρίδη. Έτσι, έριξε στο ματς τον Παπαδόπουλο (δανεικός από την ΑΕΚ) ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση  στο ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα.
Στο 22’ σουτάρει χαμηλά ο Ποζατζίδης, δεν απομακρύνουν οι αμυντικοί του Κισσαμικού και ο Τσελεπίδης σουτάρει άστοχα.
31′ ευκαιρία για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό. Ο Ξύδας βρίσκει ωραία τον Χαλκιαδάκη μέσα στην  περιοχή, εκείνος κάνει  διαγώνιο σουτ και αστοχεί.
33′ μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό, με τον Λέο να βγαίνει τετ α τετ με τον Ρίστιτς και το πλασέ του να καταλήγει λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Σέρβου γκολκίπερ.
Διπλή ευκαιρία στο 42’ για τον Πανσερραϊκό. Ο Παπουτσογιαννόπουλος «βρίσκει» αέρα μόνος από το ύψος του πέναλτι και στην εξέλιξη της φάσης ο Παπαδόπουλος αποκρούει σε κόρνερ το σουτ του Πόζογλου, περνά ανεκμετάλλευτο.
Στο 45′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανσερραϊκό! Ο Δούμτσιος βγαίνει τετ-α-τετ με τον Παπαδόπουλο ο οποίος λέει «όχι» στο πλασέ του.
Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανσερραϊκό στο 60’. Ωραία κάθετη στον Δούμτσιο, που σουτάρει με δύναμη αλλά ο Παπαδόπουλος αποκρούει εντυπωσιακά με τα πόδια.
Στο 62′ εξαιρετική κάθετη πάσα του Ξύδα στον Λεμονή, που βγαίνει από κανονική θέση απέναντι στον Ρίστιτς, τον πλασάρει και κάνει το 0-1.
Στο 71’εκτέλεση φάουλ του Γκίνη από αριστερά, τραγική έξοδος του Ρίστιτς που πιάνει αέρα και από κοντά ο Χαλκιαδάκης κάνει το 0-2.
Δοκάρι για τον Πανσερραϊκό στο78’. Σουτ του Πόζογλου από το ύψος της περιοχής, ο Παπαδόπουλος αποκρούει εντυπωσιακά, η μπάλα χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι και επιστρέφει στην αγκαλιά του.
Παρά το γεγονός ότι τα «λιοντάρια» πάλεψαν το παιχνίδι με όσες δυνάμεις είχαν σωματικές και κυρίως ψυχολογικές δεν κατάφεραν να γλιτώσουν την ήττα από τους Κρητικούς.
Τελικό αποτέλεσμα Πανσερραϊκός – ΑΟΧ/Κισσαμικός 0-2
Στις εξέδρες του Δημοτικού γηπέδου ήταν και ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης.

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Κοτσάνης της ΕΠΣ Δράμας
Βοηθοί:Νατσιόπουλος ΕΠΣ Μακεδονίας και Κουβαλάκης της  ΕΠΣ Δράμας,  

Κίτρινες: 35’ Κάκκο, 63’ Κρητικός, 81’ Παπουτσογιαννόπουλος – 83’ Σάλιακας

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Ρίστιτς, Ορφανίδης (59′ Στέβιτς), Ποζατζίδης (80′ Ναζίμ), Τσελεπίδης, Ρούσσος, Αναστασόπουλος, Παπουτσογιαννόπουλος, Κρητικός, Κάκκο (89′ Χατζητερζόγλου), Πόζογλου, Δούμτσιος.
ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης (10′ Παπαδόπουλος), Μαρκοπουλιώτης, Παντελάκης, Ζιούλης, Αρναούτογλου, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Λεμονής, Ξύδας, Χαλκιαδάκης (73′ Σάλιακας), Λέο (80′ Νικόλτσης)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here