Πανσερραϊκός…. Έκλεισε Αναστασόπουλο και 4-0 την Καρπερή!

Εκπλήξεις και συνεχείς ανακοινώσεις λίγο πριν παρέλθει το 2017,μας κάνει  ο Πανσερραϊκός.

Μετά  την αναμενόμενη συμφωνία για την απόκτηση του Γιώργου Κάκκο από τον ΠΑΟΚ, συμφώνησε και περιμένει για υπογραφές, τον πρώην μέσο των Τρικάλων, Βαγγέλη Αναστασόπουλο. Ο 23χρονος μέσος, που πριν λίγες ημέρες έμεινε ελεύθερος από τα Τρίκαλα, έχει αγωνιστεί ακόμα σε Παναθηναϊκό, Νίκη Βόλου, Λαμία και Σπάρτη.

Με ανακοίνωσεις  αναφέρει :

“Αν κάνετε ησυχία θα ακούσετε κάτι στο τζάκι…Η επιστροφή της περσινής αποκάλυψης των Λιονταριών και της Football League βρίσκεται κοντά. Θετικότατο κλίμα στις συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές για το comeback του Γιώργου Κακκο στον Λάκκο των Λεόντων με τα τυπικά να απομένουν για την ολοκλήρωση. #πουλέν”

“Υπερωρίες ο Άι Βασίλης στον Λάκκο των Λεόντων… έτοιμος για συμφωνία με τα Λιοντάρια ο αμυντικός χαφ Βαγγέλης Αναστασόπουλος και αναμένεται η έλευση του στις Σέρρες για τις υπογραφές.
#ντεμαράζ #to_be_continued #προεδρε_δωστα_ολα”

Τέλος,ο Πανσερραϊκός  αντιμετώπισε σήμερα σε φιλικό παιχνίδι τον  Μ.Α.Καρπερής στο Δημοτικό Γήπεδο της Ηράκλειας όπου και κέρδισε με σκορ 4-0. Τα γκολ για την ομάδα του Πανσερραϊκού πέτυχαν οι Στέβιτς,Ρούτσης,Δούμτσιος και Γκέκας .

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here