Πανσερραϊκός… Μακούσης και Πέτρου, περήφανα παιδιά περήφανοι γονείς!!!

 

 

Πιστή στην παραγωγική της διαδικασία  και φέτος παραμένει η ΠΑΕ Πανσερραϊκός που εδώ και  πολλά χρόνια στελεχώνει μέσω των ακαδημιών την πρώτη ομάδα.

Σήμερα το μεσημέρι  η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοίνωσε την υπογραφή δύο

επαγγελματικών συμβολαίων για παίκτες που στελέχωναν την Κ-20 του Πανσερραϊκού.

1.Θωμάς  Μακούσης έχει γεννηθεί το 1999 και η θέση του είναι αριστερό μπακ.

2.Στέφανος  Πέτρου  έχει γεννηθεί το 2000 και αγωνίζεται ως εξτρέμ.

Αυτή είναι η επιβράβευση για τα παιδιά που είναι στο σωστό δρόμο, με κοπιαστική προπόνηση ,αγωνιστικό πνεύμα και αθλητική ζωή . Αυτά τα παιδία μπορούν να πάνε μπροστά,ν’ ανέβουν ένα σκαλί παραπάνω γιατί το αξίζουν.

Ο Πανσερραϊκός δεν διστάζει να κάνει επαγγελματίες μόνο τα παιδιά της Κ-17 ή της Κ-20  βλέπει όλα τα νέα παιδιά που αγωνίζονται στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα του νομού Σερρών και όχι μόνο, γιατί πιστεύει σ’ αυτά τα παιδιά και έχει εισέλθει πια στην παραγωγή-δημιουργία πολλών καλών ποδοσφαιριστών που έχουν προοπτική ν’ ανέβουν στην πρώτη ομάδα.

Με ανακοίνωση η ΠΑΕ Πανσερραϊκος στην επίσημη ιστοσελίδα του αναφέρει :

“Ο Πανσερραϊκός μιλάει με πράξεις και όχι λόγια και αυτό αποδεικνύεται και σήμερα με τις υπογραφές των πρώτων επαγγελματικών συμβολαίων του 17χρονου εξτρέμ Στέφανου Πέτρου και του 18χρονου αριστερού μπακ Θωμά Μακούση.

Δυο ταλαντούχα παιδιά που έδειξαν μέσα από την καθημερινή τους προσπάθεια στην Κ19, αλλά και με συχνές προπονήσεις με την ανδρών, ότι μπορούν να αποτελέσουν κομμάτια των Λιονταριών. Η συνεργασία του προπονητή Αμανατίδη με τους Ηλία και Τάσο Σαββίδη της Κ19 του συλλόγου είναι άριστη και ο στόχος κοινός. Τα Λιοντάρια να στελεχώνουν μέσω της παραγωγής τους όσο μεγαλύτερο κομμάτι της πρώτης ομάδας γίνεται. Τα πρώτα δείγματα αυτής της δουλειάς και της συνεργασίας αρχίζουν να κάνουν απόσβεση σήμερα.”

Να σημειώσουμε ότι, φιλικό παιχνιδι θα δώσουν  αύριο Παρασκευή 29-12-2018 η Κ20 του Πανσερραϊκού με την ομάδα Serrers 1800.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here