Che Guevara Club… ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΑΡΑ!!!

Πολλά και σημαντικά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Πανσερραϊκός τη φετινή σεζόν.
Τα τεράστια λάθη των διοικήσεων έχουν φέρει την ομάδα αντιμέτωπη με την ωμή πραγματικότητα των υποβιβασμών, των απαγορεύσεων μεταγραφών, των -3 βαθμών και των υπέρογκων τροφείων.Το Che Guevara Club αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτηση του στο fb.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Che Guevara Club:

«ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΑΡΑ
Συνηθισμένα τα βουνά απ’ τα χιόνια. Για άλλη μια χρονιά ο Πανσερραϊκός ζει εν μέσω δεκάδων προβλημάτων, τα οποία απειλούν για ακόμη μια φορά και την ίδια του την ύπαρξη. Χρόνιες παθογένειες, αλλά και πρόσφατα τεράστια λάθη, δεν αφήνουν όποιον αγαπάει την ομάδα να ησυχάσει.
Ο Πανσερραϊκός έμαθε πλέον να ζει δεχόμενος πόλεμο από παντού. Κι οι μεγάλες πέτρες συνήθως έρχονται από κοντά. Θεσμοί που σε άλλες πόλεις λειτουργούν προστατευτικά για την ομάδα της περιοχής, στις Σέρρες λειτουργούν ως οι πιο άγριοι εχθροί της.
Τα τεράστια λάθη των διοικήσεων έχουν φέρει την ομάδα αντιμέτωπη με την ωμή πραγματικότητα των υποβιβασμών, των απαγορεύσεων μεταγραφών, των -3 βαθμών και των υπέρογκων τροφείων. Η εσωστρέφεια, η μυστικοπάθεια και η έλλειψη ενημέρωσης προς τους φιλάθλους διώχνουν τον κόσμο και φέτος.
Άνθρωποι που δεν αγάπησαν ποτέ την ομάδα, που δηλώνουν πρώτα κάτι άλλο και μετά Πανσερραϊκός βρίσκουν την ευκαιρία να μηδενίσουν, να λοιδωρήσουν. Άλλοι ονειρεύονται ξανά τους πρίγκηπες που θα ερχόντουσαν να πάρουν την ομάδα. Κι ο απλός φίλαθλος, με το διαρκείας του, με τις σπουδαίες αναμνήσεις του από την ομάδα, σε απόγνωση.
Άνθρωποι που όταν από την ίδρυση του συνδέσμου μιλούσαμε ενάντια στο μοντέρνο ποδόσφαιρο γελούσαν, τώρα ξαφνικά αηδιάζουν. Παραιτήσεις, ανακοινώσεις, κηρύγματα από κάποιους που τώρα πέφτουν από τα σύννεφα, λες κι η βρωμιά του ποδοσφαίρου είναι κάτι νέο στην Ελλάδα.
Οι ευθύνες είναι τεράστιες και θα αποδοθούν. Οι φταίχτες θα αποκαλυφθούν με λεπτομέρειες.
Το καράβι του Πανσερραϊκού θαλασσοδέρνεται κι είναι άγνωστο αν θα πιάσει πάλι ήρεμα νερά ή θα ναυαγήσει. Το σίγουρο είναι ότι θα είμαστε πάνω στο καράβι κι όχι έξω από αύτό να το δείχνουμε με το δάχτυλο. Αν πέσει στις ξέρες, θα πέσουμε μαζί του.
Το ποδοσφαιρικό τμήμα ετοιμάζεται εν μέσω όλων αυτών για έναν ιδιαίτερα σημαντικό αγώνα και θα είμαστε εκεί. Όποιος ματώσει για τη φανέλα, όποιος πανηγυρίσει τα γκολ στο πέταλο, όποιος στα δύσκολα τα δώσει όλα για τον Πανσερραϊκό μας, θα είναι ένας από εμάς.
Το Σάββατο όλοι στη θέση μας στο παιχνίδι με τα Χανιά. Το απαιτεί η ιστορία της ομάδας. Τραγουδάμε για μας, για αυτούς που έφυγαν ψηλά, για την επόμενη γενιά»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here