Φιλική Δράση σήμερα… Πανσερραϊκός… Ελπίδα Σκουτάρεως!!!

Φιλική Δράση σήμερα έχει το πρόγραμμα του Πανσερραϊκού και της Ελπίδας Σκουτάρεως. Ο Πανσερραϊκός  με την Κ-20 του ΠΑΟΚ στο Δημοτικό Γήπεδο 15:30. Η Ελπίς Σκουτάρεως με την Κ-20 του Πανσερραϊκού στο γήπεδο του Πεπονιάς 15:30 μετρούν τις δυνάμεις τους σε δυνατά φιλικά τεστ.

O τεχνικός του Πανσερραϊκού, Απόστολος Χαραλαμπίδης ,θα δοκιμάσει όλους τους παίκτες,που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί στο πρωτάθλημα, εκτός θα είναι ο 23χρονος αριστερός μπακ Στέλιος Ποζατζίδης ,ο οποίος στην χθεσινή προπόνηση τραυματίστηκε στον μηρό χωρίς όμως ο τραυματισμός του να εμπνέει ανησυχίες. Μεσολαβούν οι δύο άνευ αγώνος νίκες με Αχαρναϊκό και Βέροια και Έξι ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού δηλώθηκαν να εκτίσουν τις ποινές τους την 23η αγωνιστική με το άνευ αγώνος παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό. Ορφανίδης Λάζαρος, Ristic Borivoje, Κρητικός Αναστάσιος, Γκούρτσας Δημήτριος, Σιάκκας Γεώργιος και Αναστασόπουλος Ευάγγελος. το ίδιο θα συμβεί και με τον Παπουτσογιαννόπουλο που αποβλήθηκε στο τελευταία παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στην ΑΕ Καραϊσκάκης και θα δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του την 24η αγωνιστική με την Βέροια.
Από την άλλη η Ελπίδα Σκουτάρεως με αφορμή την διακοπή του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής του 1ου ομίλου και πριν την τελευταία στροφή με αντίπαλο τον Ορφέα Ξάνθης εντός, θα δώσει ένα Ενδιαφέρον φιλικό με την Κ-20 του Πανσερραϊκού. Για το Σκούταρι επιστρέφει ο Γεωργιάδης από κάρτες και θα δείξει τι συμβαίνει με τους Νικολίτσα, Καπετάνο, Μουσικάκη που αποκλείστηκαν από τον Μπάμπη Χρυσοστομίδη στον αγώνα με την Καρπερή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here