Πανσερραϊκός…Ιδιαίτερα κρίσιμη ημέρα η σημερινή!!!

Με πρωτοβουλία του ερασιτέχνη και φίλων του συλλόγου, ξεκίνησε μια προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων, για να πληρωθούν(ένα μέρος) οι ποδοσφαιριστές και να εξασφαλίσουν, οι ιθύνοντες των «λιονταριών», χρήματα για το ταξίδι της ομάδος στην Καρδίτσα.
Ιδιαίτερα κρίσιμη ημέρα η σημερινή για τον Πανσερραϊκό.Οι ποδοσφαιριστές μέσα στην εβδομάδα έστειλαν μήνυμα ότι αν δεν βρεθεί λύση στα προβλήματά τους, τότε δεν θα ταξιδέψουν στην Καρδίτσα για να παίξουν στο ματς με την ΑΣΑ, την Κυριακή 22/4/2018.
Οι ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού συμμετείχαν κανονικά σε όλες τις προπονήσεις εβδομάδας. Μάλιστα εχθές δέχθηκαν  πρόσκληση από το Che Guevara Club για να  συζητήσουν τα προβλήματά τους και να τους στηρίξουν ηθικά, ανεβάζοντας την ψυχολογία τους.Στο κάλεσμα αυτό παρευρέθησαν μόνο 8! ποδοσφαιριστές (Τσαμούρης, Δούμτσος  Σιάκκας, Ποζατζίδης, Τσελεπίδης, Πέτρου,Μακούσης και Γιαξής).  Το αν θα κατέβουν στο Κυριακάτικο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας θα το αποφασίσουν μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης και βέβαια ανάλογα με το αν έχει θετικό αποτέλεσμα για αυτούς η πρωτοβουλία του Ερασιτέχνη και των φίλων του συλλόγου. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here