ΠανσερραϊκόςU19 – ΆρηςU19 1-2.. Λάθη και άμυνα έκριναν το παιχνίδι!!!

Την ήττα με 2-1 γνώρισε ο ΠανσερραϊκόςU19 στον αγώνα εντός έδρας κόντρα με τον πρωτοπόρο  ΆρηU19 Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Νέων της Football League.
Τα λιονταράκια μπήκαν φοβισμένα στο πρώτο ημίχρονο και δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες  που δημιούργησαν πηγαίνοντας στο ημίχρονο με το 0-0.
Στην επανάληψη παρότι  μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα βρέθηκαν πίσω στο σκορ με τον Εγνατίδη  στο 57ο λεπτό, ωστόσο προσπάθησαν να φέρουν τον αγώνα στα ίσα αλλά μετά από λάθος της  άμυνας στο 64ο λεπτό ο Καρβούνης έκανε το 2-0 για τον ΆρηU19,στο 83ο λεπτό ο Πέτρου με ωραία προσπάθεια μέσα από την μικρή περιοχή πλάσαρε και μείωσε για τον ΠανσερραϊκόU19 σε 2-1

Τελικό αποτέλεσμα  ΠανσερραϊκόςU19 – ΆρηςU19  1-2

ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ (U19) Μυσιρλής Ε., Βουγιουνδρούκας Α.(46’Βάσσος), Τσαταλπασίδης Ε.(71’Παράσχος Β.),Μπουτάκογλου Π.(63’Τουρσίδης Ν.),Σαμαράς Ν.,Γιαξής Κ.,Παπαδόπουλος Ν.,Καπτέλι Ρ.(65’Μπομπότας Χ.), Πέτρου Σ.,Βουδουρίδης Ε.(74’Κρίτσας Χ.),Σαρέγκος Ι.

ΑΡΗΣ(U19) Αρβανίτης Κ.,Καλλίδης Π.(88’Μπαγκαλιάνης Π.),Καραϊσκος Ν.,Γιάντσιος Χ.,Λιάτης Γ.,Ψωματάκης(83’Παπαγεωργίου . Δ.),Μπουλγουρίδης Η.(83’Χατζηπιρπιρίδης Κ.),Κλιγγόπουλος Δ.,Δουσδαμπάνης Ν. (76’Εμμανουηλίδης Ν.),,Καρβούνης Σ.,Χατζηιγνατιάδης Ι.

Διαιτητής: Ηλίας Χαψάς ΕΠΣ Σερρών 
βοηθοί:Βασίλειος Καμπούρης ΕΠΣ Σερρών,Αχιλλέας Αναστασιάδης ΕΠΣ Σερρών 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here