ΠΑΕ Πανσερραϊκός… Η κοπή της βασιλόπιτας για το 2018!!!

 

Την πρωτοχρονιάτικη της πίτα έκοψε η ΠΑΕ Πανσερραϊκός στα γραφεία της ομάδας, για τη νέα χρονιά που όλοι περιμένουν να είναι καλύτερη σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό τμήμα.

Η εκδήλωση έγινε μέσα σε πολύ ζεστό κλίμα, παρουσία των διοικούντων της ομάδας,όλου του τεχνικόυ τιμ και όλων των ποδοσφαιριστών από την πρώτη και δεύτερη ομάδα.
Στην πρώτη βασιλόπιτα που κόπηκε από τον γενικό αρχηγό της ομάδας Θωμά Κυπαρίσση το φλουρί έπεσε στο γήπεδο του Πανσερραϊκού. Στην συνέχεια μοιράστηκαν πιτάκια σε όλους τους ποδοσφαιριστές,της πρώτης ομάδας το φλουρί κέρδισε ο νεαρός παίκτης Αριστομένης Τζιτζικαλάκης.

Στην δεύτερη βασιλόπιτα που κόπηκε για λογαριασμό της δεύτερης ομάδας(U19) το φλουρί κέρδισε ο νεαρός τερματοφύλακας Γιώργος Ορνιθάς.

Το παρόν έδωσαν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα που ήρθαν στην ομάδα τον Ιανουάριο και πρόκειται για τους Αναστασόπουλο, Ορφανίδη, Κρητικό, Πολίτη, Κάκκο, Ρούσσο αλλά και οι ξένοι που ενσωματώθηκαν πρόσφατα οι Ναζίμ και Ν.Νομό.

Προσκεκλημένοι στην εκδήλωση όπου και παρακολούθησαν ήταν και οι παλαίμαχοι της ομάδας του Πανσερραϊκου Σπύρος Σταυλάς,Παύλος Δημητρίου,Γιώργος Τσιφούτης και ο Τάκης Βάβαλης,

Παρευρέθησαν επίσης οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Πανσερραϊκού και εκπρόσωποι των ΜΜΕ.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here