Στην πρεμιέρα ΑΕΚ – Πανσερραϊκός 2-0: Σε τέσσερα λεπτά κρίθηκε το αποτέλεσμα – Ο Στρακόσια είπε «όχι» στο τετ α τετ του Γκριν!!!

Για την 1η αγωνιστική της Stoiximan Super League τα “λιοντάρια” αντιμετώπισαν την ΑΕΚ και ηττήθηκαν με 2-0 στην «OPAP Arena» με γκολ των Μάνταλου (23′ πεν.) και Ζίνι (27′). Το ματς θα μπορούσε να έχει διαφορετική εξέλιξη με την μεγάλη ευκαιρία του Γκριν.

Μόλις στο 5ο λεπτό ο Γκριν σε ένα ξεκάθαρο τετ-α-τετ με τον Στρακόσια, για να ανοίξει το σκορ, δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά το πλάσε του το έκανε πάνω στον Αλβανό γκολκίπερ της ΑΕΚ.

Στο 23ο λεπτό η ΑΕΚ κέρδισε πέναλτι με τον Ζινι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μάνταλος που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. (Η απόφαση ήταν κάπως «τραβηγμένη» καθώς ναι μεν υπάρχει επαφή του Γκελασβίλι στον Αγκολέζο επιθετικό, όμως αυτή η επαφή γίνεται αφού έχει τελειώσει η φάση με το πλασέ που κατέληξε άουτ). O Πουλικίδης από τη Δράμα που ήταν στο VAR δεν παρενέβη προκειμένου να αλλάξει την απόφαση του Διαιτητή της αναμέτρησης Πουλυχρόνη για πέναλτι στον Ζίνι, προφανώς συμφώνησε με την απόφασή του.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, η ΑΕΚ πέτυχε και δεύτερο γκολ, όταν από σέντρα του Πενράις, ο Ζίνι πλάσαρε(2-0), που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Για τον Πανσερραϊκό ο Κριστιάνο Μπάτσι ήταν τιμωρημένος από το ματς κυπέλλου με την Καβάλα και στον πάγκο κάθισε ο Αλέξανδρος Βεργώνης. 

Αυτή ήταν η τέταρτη πρεμιέρα του Πανσερραϊκού σε επίπεδο Super League.

ΑΕΚ (Μάρκο Νίκολιτς): Στρακόσα, Ρότα (83΄ Οντουμπάτζο), Βίντα, Μουκουντί, Πένραϊς, Ελίασον (83΄ Λιούμπιτσιτς), Μάνταλος, Πινέδα, Κοϊτά (71΄ Κουτέσα), Ζίνι (36΄λ.τρ. Μαρίν), Πιερό.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Κριστιάνο Μπάτσι): Τιναλίνι, Τσαούσης, Ντε Μάρκο, Γκελασβίλι, Λύρατζης, Λιάσος (65΄ Μπαντζάκι), Ομεονγκά, Γκιγιομιέ, Ουαγκέ (46΄ Φαλέ), Γκριν, Ίβαν (84΄ Δοϊρανλής).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – SUPERLEAGUE 2025-2026

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ SUPER LEAGUE 2025-2026

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here