Πανσερραϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 2-1: Ο Πανσερραϊκός κατάφερε να κρατηθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην κορυφαία κατηγορία του Ελληνικού πρωταθλήματος μετά από 33 χρόνια!!!

Ο Πανσερραϊκός επικράτησε 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών  «σφράγισε» την παραμονή του στην κατηγορία και  βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας των playouts της Stoiximan Super League. Τα Λιοντάρια πήραν προβάδισμα στο σκορ με Τομάς και ο Ουάρντα(π.), ενώ για τους φιλοξενούμενους μείωσε ο Κόντε με πέναλτι.

Ο Πανσερραϊκός  κατάφερε να κρατηθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην κορυφαία κατηγορία του Ελληνικού πρωταθλήματος μετά από 33 χρόνια.

Πριν καλά καλά συμπληρωθεί το μισάωρο του αγώνα ο Τομάς άνοιξε το σκορ με ένα τρομερό σουτ με το αριστερό και αφού η μπάλα χτύπησε και στο οριζόντιο δοκάρι του Αθανασίου κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Μπετανκόρ βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ Γιάννινα Αθανασίου, ο οποίος τον ανέτρεψε. Ο διαιτητής παρότι έδειξε το σημείο του πέναλτι, είδε τον επόπτη να δείχνει οφσάιντ. Με τη χρήση του VAR ο Διαιτητής Ευστάθιος Γκορτσίλας (Μακεδονίας) οριστικά έδειξε την άσπρη βούλα.Ο Ουάρντα ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε τη μπάλα στο αριστερό Γ της εστίας του Αθανασίου για το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, αλλά ο Πανσερραϊκός είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού.

Στο 64ο λεπτό ο ΠΑΣ Γιάννινα κερδίζει πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ροσέρο μέσα στην περιοχή. Ο διαιτητής με τη χρήση του VAR έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Κόντε ανέλαβε την εκτέλεση και μείωσε σε 2-1, που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Κατσίκας, Μπέργκστρομ, Δεληγγιανίδης, Αυλωνίτης, Πεταυράκης, Ουεντραόγκο, Οικονόμου (78’ Στάικος), Τομάς (89’ Ντανκερλούι), Ουάρντα , Αλεξιτς (78’ Χατζηστραβός), Μπετανκόρ (66’ Γούλερι).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Αθανασίου, Σόρια, Παντελάκης (49’ λ.τρ. Μπακαδήμας), Εραμούσπε, Κιάκος (46’ Πανάγου), Τζίνο (59’ Μπαγκάλα), Ριένστρα (46’ Κύρκος), Καραχάλιος , Λεό (72’ Παμλίδης), Ροσέρο, Κόντε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here