Πανσερραϊκός – ΟΦΗ 2-2: Δεν νίκησαν τα «Λιοντάρια» αλλά χόρτασαν γκολ οι φίλαθλοι!!!

Ισόπαλο 2-2 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Πανσερραϊκό και τον ΟΦΗ για την 4η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League, με τα Λιοντάρια να παίρνουν προβάδισμα στο σκορ με Άλεξιτς και Μπετανκόρ και με τους Κρητικούς να ισοφαρίζουν. Μάλιστα τα δύο γκολ του ΟΦΗ σημείωσε ο Μπάκιτς.

O Πανσερραϊκός ήταν καλύτερος στο πρώτο 45λεπτο και χτυπούσε με αντεπιθέσεις.

Ο Άλεξιτς ήταν αυτός που βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα στο 22ο λεπτό όταν η εξαιρετική διαγώνια κάθετη πάσα του Τομάς έβγαλε τον φορ του Πανσερραϊκού απέναντι από τον Χριστογεώργο, που με πλασέ έκανε το 1-0.

Στο 26ο λεπτό ο ΟΦΗ κερδίζει πέναλτι, όταν από μαρκάρισμα του Δεληγιαννίδη στον Ριέρα που έπεσε μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπάκιτς. Ο Κατσίκας απέκρουσε, όμως ο Μαυροβούνιος πήρε το ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, για το 1-1.

Στο 33ο λεπτό τα Λιοντάρια παίρνουν ξανά προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Ουάρντα εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, ο Μπεντανκόρ πήρε την κεφαλιά, ο Χριστογεώργος έπεσε στη γωνία του, όμως δεν κατάφερε να διώξει την μπάλα και την έστειλε πιο βαθιά στα δίχτυα, για το 2-1.

Στο 75ο λεπτό ο ΟΦΗ ισοφαρίζει ουσιαστικά στην πρώτη καλή φάση του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Μοσκέρα, με πάσα έβγαλε στον Μπάκιτς αμαρκάριστο, ο οποίος με δυνατό σουτ, έστειλε την μπάλα στο Γ της εστίας του Κατσίκα, για το 2-2, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών.

Ο Πάμπλο Γκαρσία χρησιμοποίησε στο αρχικό σχήμα του Πανσερραϊκού τον τερματοφύλακα Κατσίκα αντί του Χοβάν, που στο 27ο λεπτό απέκρουσε σε πρώτο χρόνο το πέναλτι του Μαυροβούνιου Μπάκιτς, αλλά στη συνέχεια ο ίδιος παίκτης πήρε το ριμπάουντ(με μεγάλη αδράνεια της άμυνας του Πανσερραϊκού) και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ : Κατσίκας – Μπέργκστρεμ, Αυλωνίτης, Πεταυράκης, Δεληγιαννίδης, Μορέιρα (60’ Στάικος), Ουεντραόγκο, Ουάρντα, Τομάς (85’ Μασκανάκης), Άλεξιτς (85’ Σοφιανός), Μπετανκόρ (71’ Χατζηστραβός)

ΟΦΗ : Χριστογεώργος, Τοράρινσον, Λουκάο, Μαρινάκης, Βούρος,  Μπάκιτς, Γκαγέγος (70’ Μεγιάδο), Μπάκου (66’ Μοσκέρα), Τοράλ (74’ Γκλάζερ), Ριέρα (66’ Αποστολάκης), Ισέκα (74’ Φελίπε)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here