Πανσερραϊκός – Αστέρας 2-0: Με Ουάρντα και Αυλωνίτη και έδειξε ότι δεν θέλει να μπλέξει σε περιπέτειες!!!

Ο Πανσερραϊκός επικράτησε 2-0 του Αστέρα Τρίπολης στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών με γκολ των Ουάρντα (π.) (59′) και Αυλωνίτη (74′) έπιασε τους 30 βαθμούς και έχει μια απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη, μετά την 2η αγωνιστική των Playouts της Super League.

Ο Πανσερραϊκός επέστρεψε στις νίκες, έδειξε ότι δεν θέλει να μπλέξει σε περιπέτειες και ήταν ουσιαστικός.

Το πρώτο μέρος είχε λίγες καλές φάσεις, αλλά και πολλά λάθη από την άμυνα του Πανσερραϊκού, που στην συνέχεια διορθώθηκαν(Β’ μέρος) με την είσοδο του Αυλωνίτη, ενώ από ένα δοκάρι είχε η κάθε ομάδα.

Ο Αστέρας στο 7ο λεπτό είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του ματς, όταν ο Μπέργκστρεμ έκανε λάθος μέσα στην περιοχή και αντί να διώξει την μπάλα έδωσε πάσα στον αμαρκάριστο Μιριτέλο, που έκανε σουτ, ο Χόβαν τη βρήκε με το πόδι και αυτή σταμάτησε στο δεξί δοκάρι.

Στο 42ο λεπτό ο Πανσερραϊκός είχε δοκάρι, όταν σε εκτέλεση φάουλ του Ουάρντα και γύρισμα του Μπέργκστρεμ, ο Διαμαντής έπιασε  σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Τσιφτσή.

Στο 59ο λεπτό τα Λιοντάρια ήταν αυτά που ανοίγουν το σκορ στο Δημοτικό γήπεδο των Σερρών, με τον Ουάρντα να ευστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι.
Η φάση ξεκίνησε στο 56ο λεπτό όταν σε κεφαλιά του Αυλωνίτη, ο Γιαμπλόνσκι έκοψε την μπάλα με το χέρι.
Η εσχάτη των ποινών, την οποία υπέδειξε μετά από χρήση VAR o διαιτητής Τσέτσιλας(Καστοριάς), δεν άλλαξε και στο 59’ ο Αμρ Ουάρντα ευστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι και κάνει το 1-0.

Στο 74ο λεπτό ο Πανσερραϊκός εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά και ο Αυλωνίτης με ωραίο τελείωμα μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, για το τελικό 2-0.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Χοβάν, Δεληγιαννίδης, Μπέργκστρεμ, Διαμαντής (46′ Αυλωνίτης), Πεταυράκης, Μορέιρα (82′ λ. τρ. Ουεντραόγκο), Στάικος, Γούλερι (66′ Τομάς), Χατζηστραβός (66′ Σοφιανός), Ουάρντα, Μπετανκόρ (75′ Άλεξιτς).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Τσιφτσής, Γκαρθία, Καστάνιο, Χριστόπουλος (60′ Ατιένθα), Άλβαρες, Αλάγκμπε (79′ Γκος), Σουρλής (46′ Γιαμπλόνσκι), Καλτσάς, Μπαρτόλο (79′ Μάντζης), Παλάσιος (60′ Κρεσπί), Μιριτέλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here