Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός 3-0: Ο Πανσερραϊκός δεν είχε αντίδρασή στην πρεμιέρα των Playouts της Super League!!!

Ο Πανσερραϊκός ηττήθηκε με 3-0 από τoν Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, στην πρεμιέρα των Playouts της Super League. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία με πολλά προβλήματα μεσοεπιθετικά, αλλά και την χαλαρότητα που έδειχνε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ήταν το αποτέλεσμα αυτής της εκτός έδρας ήττας στο Αγρίνιο.

Τα δύο τέρματα του Παναιτωλικού σημειώθηκαν μέσα σε 9λεπτά στο πρώτο ημίχρονο, με τον Χουάνπι και τον Μαυρία. Το τρίτο γκολ πέτυχε ο Λομόνακο που το αφιέρωσε στην έγκυο σύζυγό του.

Με την έναρξη του ματς ο Πανσερραϊκός ήταν αυτός που είχε την μεγάλη ευκαιρία με τον Άλεξιτς για να ανοίξει το σκορ, αλλά το διαγώνιο σουτ που επιχείρησε, η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 26ο λεπτό ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ με πλασέ του Χουάνπι, αφού η μπάλα πέρασε δίπλα από τον Διαμαντή και τον Χοβάν.

Με τον Μαυρία στο 34ο λεπτό οι Αγρινιώτες διπλασίασαν τα τέρματά τους.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Πανσερραϊκός ξεκίνησε δυνατά, ωστόσο δεν κατάφερε να είναι απειλητικός στην εστία του Τσάβες.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Παναιτωλικός πέτυχε και τρίτο γκολ, όταν ο Λιάβας έκανε γέμισμα από τα δεξιά, ο Λομόνακο έκανε το σουτ στην κίνηση και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Σε γενικές γραμμές ο Πανσερραϊκός δεν είχε αντίδραση να βρει το γκολ που θα τον ξαναβάλει στο παιχνίδι. Πολύ καλές στιγμές η μεγάλη ευκαιρία μόλις στο 1ο λεπτό με τον Άλεξιτς και η κεφαλιά του ίδιου στο 68ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ, καθώς και η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τομάς στο 48ο λεπτό με την μπάλα να φεύγει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Τσάβες.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τσάβες, Μαυρίας, Οικονόμου, Μλάντεν, Τάμπιτζε, Τορεχόν, Χουάνπι (90+2′ Μπουζούκης), Τσιγγάρας (90+2′ Μπάμποκ), Ντουάρτε (89′ Μπελεβώνης), Ντίας (83′ Λιάβας), Καρέλης (83′ Λομόνακο)

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Χόβαν, Δεληγιαννίδης, Διαμαντής (65′ Χέφτε), Χατζηστραβός (90+1′ Σοφιανός), Μπέργκστρεμ, Οικονόμου (46′ Ουεντράογκο), Μορέιρα, Ντανκερλούι (46′ Γκοτζαμανίδης), Ουάρντα, Τομάς (65′ Μούργος), Άλεξιτς.

                        ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 
                       Playoffs              Αγώνες  Goal υπέρ Goal κατά              Βαθμοί

Επόμενη αγωνιστική (2η) – των playouts Σάββατο 30 Μαρτίου

15:00 Πανσερραϊκός – Αστέρας Τρίπολης
17:30 Βόλος – Κηφισιά
19:30 ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός
20:00 ΟΦΗ – Ατρόμητος Αθηνών

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here