Πανσερραϊκός – Αστέρας 2-1: Με την υπογραφή Ουάρντα!!!

Με πρωταγωνιστή τον Ουάρντα που πέτυχε δύο γκολ, ο Πανσερραϊκός επικράτησε του Αστέρα Τρίπολης με 2-1 στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών, στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Super League. Σε ένα ματς που τα είχε όλα, 3 γκολ, 2 δοκάρια και 1 κόκκινη.

Ο Πανσερραϊκός επέστρεψε στις νίκες έχει αποκτήσει απόσταση ασφαλείας από τις επικίνδυνες θέσεις και θα είναι πολύ πιο άνετος πλέον στη διαδικασία των play-out. Πάει στα play-out 9ος με 27 βαθμούς.

ΤΑ ΓΚΟΛ

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία πήρε το προβάδισμα στο σκορ στο 45+4ο λεπτό, όταν ο Μούργος έκανε σέντρα από δεξιά, ο Ουάρντα βρέθηκε στο έδαφος μετά από μαρκάρισμα του Λύρατζη. Ο Διαιτητής Ευαγγέλου έδειξε την άσπρη βούλα, ο Ουάρντα ανέλαβε την εκτέλεση για το 1-0.

Στο 45’+6ο λεπτό ο Ζουγλής έκανε σέντρα με πολλά φάλτσα από αριστερά και ο Καλτσάς με μονοκόμματο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Χοβάν για το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος τα «Λιοντάρια» μπήκαν δυνατά και έδειξαν ότι ήθελαν περισσότερο τους βαθμούς της νίκης.

Στο 76ο λεπτό ο Τομάς έβγαλε εξαιρετική σέντρα από τα δεξιά και ο Ουάρντα με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τσιφτσή για το τελικό 2-1.

ΤΑ  ΔΟΚΑΡΙΑ

Στο 20ο λεπτό ο Ντανκερλούι έκανε σέντρα, ο Πηλέας έπιασε καρφωτή κεφαλιά από κοντά, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Στο 22ο λεπτό ο Αστέρας με τον Μάντζη «απάντησε» με δοκάρι σε απίστευτο τετ-α-τετ  με τον Χοβάν.

Ο ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ

Στο 29ο λεπτό ο γκολκίπερ των Αρκάδων Παπαδόπουλος ένιωσε ενόχληση και αντικαταστάθηκε από τον Τσιφτσή.

Η ΑΠΟΒΟΛΗ

Στο 68ο λεπτό οι Αρκάδες έμειναν με 10 παίκτες, με τον Εβγκέν Γιαμπλόνσκι να βλέπει την δεύτερη κίτρινη κάρτα(κόκκινη), για σκληρό μαρκάρισμα στον Τομάς.

Κίτρινες: 32’ Γιαμπλόνσκι, 51’ Πεταυράκης, 65’ Ντανκερλούι, 70’ Μιριτέλο, 80’ Μπεντανκόρ, 81’ Διαμαντής

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Χοβάν, Ντανκερλούι, Μπέργκστρομ, Διαμάντης, Πεταυράκης (74’ Μπετανκόρ), Στάικος, Ουεντραόγκο, Πηλέας (89’ Γκοτζαμανίδης), Ουάρντα, Μούργος (64’ Τομάς), Άλεξιτς (89’ Γούλερι).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος (29’ λ.τρ. Τσιφτσής), Λύρατζης, Ατιένζα, Χριστόπουλος, Άλβαρες, Γιαμπλόνσκι, Σουρλής, Καλτσάς, Ζουγλής (67’ Παλάσιος), Σίτο (67’ Μπαρτόλο), Μάντζης (67’ Μιριτέλο).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ SUPER LEAGUE 2023-2024

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – SUPERLEAGUE 2023-2024

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here