Πανσερραϊκός – Ατρόμητος 0-0: Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι!!!

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, Πανσερραϊκός και Ατρόμητος ήρθαν ισόπαλοι (0-0) στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών Πανσερραϊκός και Ατρόμητος αρκέστηκαν στον βαθμό της ισοπαλίας. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία αγνοεί τη νίκη από την 19η αγωνιστική στις 20 Ιανουαρίου 2024, όταν επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0, με το πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα της Super League, που δεν κατάφερε ακόμη να πάρει τρίποντο, ενώ για τον Ατρόμητο ήταν η πρώτη του ισοπαλία μετά από πέντε σερί ήττες.

Σε ένα πρώτο ημίχρονο απόλυτα ισορροπημένο και με ελάχιστες φάσεις, ο Πανσερραϊκός ήταν αυτός που κέρδισε τις περισσότερες διεκδικήσεις του κέντρου και απείλησε την εστία του Τσιντώντα με Ουάρντα και Χατζηστραβό στο 37ο λεπτό και το 38ο λεπτό, άλλα ήταν άστοχοι στα σουτ που επιχείρησαν.

Το δεύτερο μέρος τα λιοντάρια ξεκίνησαν πιο δυνατά και στο 50ο λεπτό είχαν την πρώτη ευκαιρία με τον Τόμας να κάνει το σουτ και τον Τσιντώτα να μπλοκάρει σταθερά.

Στο επόμενο λεπτό ο Στάικος επιχείρησε σουτ, που έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, του τερματοφύλακα του Ατρομήτου.

Στο 63ο λεπτό η πρώτη ευκαιρία του Ατρόμητου στον αγώνα με το δυνατό σουτ του Κούεν, από αριστερά και ο Χόβαν να αποκρούει την μπάλα σε κόρνερ.

Λίγο πριν το φινάλε του αγώνα κεφαλιά του Άλεξιτς μπλόκαρε ο Τσιντώτας.

Στην διεκδίκηση της μπάλας από τον Χατζηστραβό με τελικό αποδέκτη τον Άλεξιτς,που βγήκε τετ-α-τετ με τον Τσιντώτα, ο διαιτητής της αναμέτρησης Αλέξανδρος Τσακαλίδης (Χαλκιδικής) καταλόγισε επιθετικό φάουλ.(???) – ΦΩΤΟ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Χόβαν, Θυμιάνης, Μπέργκστρομ, Ντανκερλούι, Πεταυράκης, Στάικος (85′ Μορέιρα), Ουεντραόγκο, Τόμας (64′ Γούλερι), Ουάρντα, Χατζηστραβός (85′ Σοφιανός), Άλεξιτς.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσιντώτας, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Αθανασίου, Ντε Μποκ. Κούντε, Φριντγιόνσον (60′ Γκονζάλες), Κούεν (73′ Βρακάς), Ρομπάιγ (60′ Βαλένσια), Κεσχρίντα, Αντζιέλσκι (73′ Βέργος).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here