Ο Πανσερραϊκός ηττήθηκε 4-0 από τον ΟΦΗ εκτός έδρας – Τα τρία γκολ του ΟΦΗ μέσα σε δέκα λεπτά!!!

Ο Πανσερραϊκός ηττήθηκε εκτός έδρας από τον ΟΦΗ(4-0) για τη 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τα τρία τέρματα των Κρητικών σημειώθηκαν μέσα σε 10λεπτά στο πρώτο ημίχρονο, με τον Ισεκά που πέτυχε δύο γκολ στο 23′ και το 33′, ενώ δίχτυα βρήκε και ο Λαμπρόπουλος στο 29′. Στο 78′ ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης Μπάκου σημείωσε το τέταρτο γκολ .

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία αγνοεί τη νίκη από την 19η αγωνιστική στις 20 Ιανουαρίου 2024, όταν επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0.

Στο 23ο λεπτό ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ, όταν ο Ισέκα έπαιξε ιδανικά το 1-2 με τον Γερμανό Μπάκου και ο 26χρονος Βέλγος επιθετικός των Κρητικών βρέθηκε απέναντι στον Χόβαν και με σουτ έκανε το 1-0.

Στο 29ο λεπτό η ομάδα του Ηρακλείου διπλασίασε τα τέρματά της με τον Λαμπρόπουλο , μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα από τα αριστερά, ο Μορέιρα πήρε μία κεφαλιά προς τα πίσω και ο Λαμπρόπουλος αφύλακτος στο δεύτερο δοκάρι πλάσαρε για το 2-0.

Στο 32ο λεπτό σε γρήγορη αντεπίθεση του ΟΦΗ από τα δεξιά, ο Τοράλ συνδυάστηκε με τον Μπάκου, ο οποίος βρήκε τον Ισεκά και από τα αριστερά της περιοχής με πλασέ έκανε το 3-0.

Καλή στιγμή στο πρώτο μέρος για τα Λιοντάρια ήταν στο 21ο λεπτό όταν σε γέμισμα του Τομάς από τα δεξιά προς το δεύτερο δοκάρι, ο Διαμαντής πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε παράλληλα με την εστία του Μπάουμαν .

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Πάμπλο Γκαρσία προσπαθεί να αλλάξει άμεσα πράγματα στην ομάδα και πραγματοποίησε τέσσερις αλλαγές, βγήκαν Διαμαντής, Μορέιρα, Ουεντραόγκο και Μούργος και τις θέσεις τους πήραν οι Οικονόμου, Στάικος, Χατζηστραβός και Ντάνκερλουι.

Στο 78ο λεπτό ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης Μπάκου πήρε την μπάλα, πάτησε στην περιοχή, έκανε σουτ που έγλειψε και το αριστερό κάθετο δοκάρι του Χόβαν με την μπάλα στα δίχτυα, για το τελικό 4-0.

Στο δεύτερο μέρος ο Πανσερραϊκός είχε την κατοχή της μπάλας δημιούργησε ευκαιρίες με Ουάρντα, Τομάς και Άλεξιτς, αλλά ήταν άσφαιρος.

ΟΦΗ( Δέλλας): Μπάουμαν, Λάρσον (43′ λ.τρ Μαρινάκης), Βούρος, Τοράρινσον, Λαμπρόπουλος, Τοράλ, Γκαγέγος (81′ Γκλέιζερ), Μπάκου, Μπάκιτς, Ριέρα (72′ Αποστολάκης), Ισέκα (72′ Φελίπε)

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ(Γκαρσία): Χόβαν, Διαμαντής (46′ Ντανκερλούι), Μπέργκστρεμ, Θυμιάνης, Δεληγιαννίδης, Μορέιρα (46′ Οικονόμου), Ουεντραόγκο (46′ Στάικος), Τομάς (68′ Γούλερι), Ουάρντα, Μούργος (46′ Χατζηστραβός), Άλεξιτς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here