Πανσερραϊκός – Παναθηναϊκός 0-3: Πλήρωσε λάθη και αδυναμίες!!!

Κακό απόγευμα για τον Πανσερραϊκό, που πλήρωσε λάθη στην άμυνα και αδυναμίες, ηττήθηκε στην έδρα του από τον καλύτερο Παναθηναϊκό, χάρη στα γκολ των Βέρμπιτς (9′), Παλάσιος (31′) και Γερεμέγεφ (90+1′), για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε το διπλό στις Σέρρες χάρη στον Μπερνάρ που έδωσε 2γκολ στους πράσινους και ήταν πανταχού παρόν σε όλο το μήκος και πλάτος του Δημοτικού γηπέδου Σερρών, μέχρι και την στιγμή που αντικαταστάθηκε.

Ο Πανσερραϊκός είναι στην 8η θέση με 23 βαθμούς, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει φτάσει τους 50 βαθμούς, στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League .

Στο 9ο λεπτό ο Παναθηναϊκός κέρδισε κόρνερ από τα αριστερά, εκτέλεσε ο Μπερνάρ και ο Βέρμπιτς πήρε την κεφαλιά, από τους αμυντικούς του Πανσερραϊκού, μπάλα πήρε περίεργη τροχιά χτύπησε στην συμβολή του δοκαριού και πέρασε την γραμμή για 0-1.

Στη φάση αυτή του Βέρμπιτς οι αμυντικοί του Πανσερραϊκού διαμαρτυρήθηκαν για  επιθετικό φάουλ του Ακαϊντίν στον Ουεντραόγκο. Η φάση ελέγχθηκε από το VAR για την πιθανότητα φάουλ, αλλά το γκολ επικυρώθηκε υπέρ του Παναθηναϊκού.

Στο 31ο λεπτό  ο Μπερνάρ έκλεψε την μπάλα από τον Θυμιάνη τροφοδότηση στον κενό χώρο τον Παλάσιος κι εκείνος με ωραίο πλασέ έκανε το 0-2.

στο 45ο λεπτό  ο Πανσερραϊκός είχε την ευκαιρία να ξαναμπεί στο παιχνίδι, όταν από εκτέλεση κόρνερ και απομάκρυνση της μπάλας, ο Ντανκερλούι έκανε δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή και η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Λοντίγκιν.

Στο 90+1ο λεπτό ο Παναθηναϊκός έφτασε και σε τρίτο γκολ, καθώς ο Λημνιός πέρασε την μπάλα από τα αριστερά στον Μαντσίνι που σούταρε από το ύψος του πέναλτι η μπάλα βρήκε στον Γερεμέγεφ άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Χοβάν για το τελικό 0-3.

Γεγονός είναι ότι ο Παναθηναϊκός πήρε το ματς με ένα κόρνερ(1ο γκολ από στημένη φάση), με ένα αμυντικό λάθος(Χοβάν-Θυμιάνης – 2ο γκολ) και με μία καραμπόλα – 3ο γκολ.

Κίτρινες: Τομάς (30’), Ουεντραόγκο (36’), Πεταυράκης (75’), Μορέιρα (78’), Σπόραρ (79’), Γερεμέγεφ (95’)

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Γκαρσία):Χόβαν, Ντανκερλούι, Θυμιάνης, Μπέργκστρομ, Διαμαντής (λ.τ. 25’ Σοφιανός ), Ουεντραόγκο (46’ Πεταυράκης), Στάικος (83’ Γούλερι), Μορέιρα, Ουάρντα, Τομάς (69’ Χατζηστραβός), Άλεξιτς (69’ Μπετανκόρ).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Τερίμ):Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ούγκο, Ακαϊντίν, Ζέκα, Βιλένα (89’ Μαντσίνι), Μπερνάρ (84’ Σένκεφελντ), Παλάσιος (84’ Λημνιός), Βέρμπιτς (56’ Κώτσιρας),Σπόραρ (89’ Γερεμέγεφ).

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here