Τα δέκα εισιτήρια για τα playoffs της Α΄ Κατηγορίας ΕΠΣ Σερρών!!!

Mία στροφή πριν το τέλος της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος του Β΄ομίλου της Α΄ Κατηγορίας, έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση για τις πέντε ομάδες που προκρίθηκαν στα playoffs(Θύελλα Σερρών, Αστέρας Νεοχωρίου, ΑΕ Χρυσού, Άνω Μητρούσι και Σκούταρι).

Στον Α΄όμιλο της Α΄ Κατηγορίας δύο στροφές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, η Αμμουδιά, τα Καλά Δένδρα, και το Σιδηρόκαστρο έχουν εξασφαλίσει μία θέση στην πεντάδα των playoffs, από και πέρα υπάρχουν τέσσερις ομάδες, Άνω Πορρόια, Λιθότοπος, Ηρακλής Σερρών και το αουτσάιντερ που είναι ο Ηρακλής Χειμάρρου θα δώσουν τη δική τους «μάχη» για να τις υπόλοιπες δύο θέσεις της πεντάδας.

Τα play-off της Α΄Κατηγορίας ξεκινούν το Σαββατοκύριακο 17-18 Φεβρουαρίου και πρέπει να έχουν τελειώσει πριν από της 15 Απρίλιου 2024, όπου είναι και η καταλυτική ημερομηνία για να δηλωθεί από την ΕΠΣ Σερρών στην ΕΠΟ, ο πρωταθλητής της περιόδου 2023-2024.

Μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας των αγώνων της Α΄Κατηγορίας και βάση της προκήρυξης ξεκινούν οι αγώνες των play off.

α) Οι πρώτες πέντε (5) ομάδες κάθε ομίλου συμμετέχουν στη διαδικασία (playoffs) . Σύνολο δέκα (10) ομάδες που θα αγωνιστούν σε έναν όμιλο σε μονό αγώνα. Η βαθμολογία θα ξεκινάει από την αρχή ο 1ος 6β. , 2ος  3β., 3ος 2β., 4ος 1β, 5ος 0β.

β) Πρωταθλήτρια θα είναι η ομάδα που θα συγκεντρώσει την υψηλότερη  βαθμολογία, μετά την λήξη των αγώνων κατάταξης(playoffs).

Η Πρωταθλήτρια ομάδα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Σερρών, συμμετέχει σε αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here