Πανσερραϊκός – Άρης 1-1: O Άλεξιτς είχε την απάντηση στις καθυστερήσεις του αγώνα!!!

Ο Πανσερραϊκός που παραμένει αήττητος σε πέντε αγώνες, υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 1-1 με τον ΑΡΗ στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών, παρότι έχανε, είχε την απάντηση με τον Άλεξιτς στις καθυστερήσεις του αγώνα για να φέρει το ματς στα ίσα, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ο Πανσερραϊκός είχε πειθαρχία στο παιχνίδι κόντρα στον ΑΡΗ, είχε τις φάσεις στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσε να σκοράρει με δύο με χαμένες ευκαιρίες του Μπεντανκόρ.

Ο ΑΡΗΣ με συνεχή πάσινγκ γκέιμ είχε κατοχή της μπάλας, αλλά ήταν ακίνδυνος μέχρι την λήξη του πρώτου μέρους, που είχε δύο σουτ εκτός περιοχής με τον Σουλεϊμάνοβ και Μορόν.

Στο 52ο λεπτό ο Ισπανός Μορόν έβαλε ένα προσωπικό εκπληκτικό γκολ, όταν πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή και από τα αριστερά, πέρασε δύο αντιπάλους του, γύρισε, την έφερε μπροστά του και εξαπέλυσε ένα φοβερό διαγώνιο σουτ κάνοντας το 0-1. Ο Μορόν αφού σκόραρε πήγε στον πάγκο της ομάδος του και πήρε μια φανέλα με το όνομα του Άλκη για να του αφιερώσει το γκολ που πέτυχε.

Στο 90 +5ο λεπτό ο Πανσερραϊκός ισοφαρίζει με τον Άλεξιτς, που είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι. Ο Οικονόμου έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Άλεξιτς «κατάπιε» στην κυριολεξία τον αριστερό αμυντικό του ΑΡΗ Μοντόγια, του πήρε την κεφαλιά και την έστειλε στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Κουέστα, 1-1.

Στο 75ο λεπτό σε εναέρια μονομαχία, τραυματιστήκαν στο κεφάλι από πλευράς Πανσερραϊκού, ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, ενώ από τον ΑΡΗ ο Γιάκουμπ Μπράμπετς.

ΚίτρινεςΘυμιάνης (35’), Στάικος (37’), Oυεντραόγκο (49’), Δεληγιαννίδης (56’), Άλεξιτς (90+6’) – Οντουμπάτζιο (33’), Μοντόγια (72’).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Γκαρσία):Χοβάν, Ντανκερλούι, Θυμιάνης, Μπέργκστρομ, Δεληγιαννιδης (90+3′ Γούλερι), Στάικος (72’ Οικονόμου), Ουεντραογκό, Πηλέας (72’ Σοφιανός), Τομάς (78’ Άλεξιτς), Ουάρντα, Μπετανκόρ.


ΑΡΗΣ
(Mάντζιος):Κουέστα, Οντουμπάτζο, Βέλεθ (83’ Ρόουζ), Μπράμπετς, Μοντόγια, Τζούρασεκ (82’ Φετφατζίδης), Βερστράτε, Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο (83’ Σαμόρα), Μορόν.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – SUPERLEAGUE 2023-2024
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ SUPER LEAGUE 2023-2024

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here