ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός 5-0: Τα Λιοντάρια «αποχαιρέτησαν» τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας – Σε δύο διπλές ευκαιρίες ο Ζίβκοβιτς κατέβασε ρολά!!!

Ο Πανσερραϊκός ηττήθηκε με 5-0 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στο δεύτερο παιχνίδι των δύο ομάδων για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson και «αποχαιρέτησε» τον θεσμό.

Ο Πανσερραϊκός στο 6ο λεπτό είχε την πρώτη του καλή στιγμή με διπλή ευκαιρία για να προηγηθεί στο σκορ όταν ο Νάσμπεργκ έκανε το λάθος, ο Σοφιανός του έκλεψε την μπάλα και βγήκε τετ-α-τετ, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Ζίβκοβιτς. Στην συνέχεια της φάσης ο Άλεξιτς πήρε την μπάλα, έδωσε ξανά στον Σοφιανό, αλλά και στη δεύτερη προσπάθεια δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Στο 20ο λεπτό ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ με τον Τζίμα, όταν ο Κωνσταντέλιας βγήκε από τα αριστερά, ο Ζίβκοβιτς είδε την κίνηση του Σάστρε που έδωσε την μπάλα στον Τζίμα και ο   νεαρός φορ του Δικεφάλου με ωραία εκτέλεση έκανε το 1-0.

Στο 26ο λεπτό μετά από λάθος των παικτών του Πανσερραϊκού στη μεσαία γραμμή, ο Μιχαηλίδης έδωσε στον Ζίβκοβιτς, που διέσχισε το μισό γήπεδο και με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αφού πρώτα η μπάλα βρήκε στο αριστερό δοκάρι του Κατσίκα, 2-0.

Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για το πρώτο 45αλεπτο με το σκορ να είναι στο 2-0.

Στο 58ο λεπτό ο Πανσερραϊκός είχε την δεύτερη του καλή στιγμή για να σκοράρει όταν σε εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά, ο Άλεξιτς έπιασε κεφαλιά ο Ζίβκοβιτς απομάκρυνε με τα πόδια, στην επαναφορά ο Μασκανάκης, έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 82ο λεπτό γύρισμα του Σοάρες από τα αριστερά, ο Πορτογάλος Ρικάρντο με ωραίο τελείωμα μέσα στην περιοχή κάνει το 3-0.

Το 4-0 έκανε ο Ισπανός φορ Μπράντον Τόμας με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή.

Στις καθυστερήσεις, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, όταν με υπέροχο κατέβασμα με το τακουνάκι και με ωραίο τσίμπημα της μπάλας την έστειλε στα δίχτυα, για το τελικό 5-0.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζ. Ζίβκοβιτς (86’ Ταλιχμανίδης), Σάστρε (46’ Μπάμπα), Νάσμπεργκ, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ (62’ Ρικάρντο), Α. Ζίβκοβιτς, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Τζίμας (75’ Μπράντον).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ(Πάμπλο Γκαρσία): Κατσίκας, Ντάνκερλουι, Γκοτζαμανίδης, Πεταυράκης, Πηλέας, Mορέιρα, Οικονόμου (61’ Στάικος), Σοφιανός (77’ Γούλερι), Μούργος (61’ Τομάς), Μασκανάκης (61’ Ουάρντα), Άλεξιτς (72’ Μπετανκόρ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here