Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Η αποστολή του Πανσερραϊκού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα – Παρελθόν Μπαΐροβιτς και Παπακωνσταντίνου!!!

Την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου στις 21:00 θα πραγματοποιηθεί η ρεβάνς του αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ με τον Πανσερραϊκό για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. Να θυμίσουμε ότι ο πρώτος αγώνας στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών  Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ ήρθε 0-4, με γκολ των Νάσμπεργκ, Σάστρε, Αντόνιο κα Ζίβκοβιτς.

Όπως και στον πρώτο αγώνα, ο προπονητής του Πανσερραϊκού αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε άλλους ποδοσφαιριστές του. Ο Πάμπλο Γκαρσία πήρε 20 παίκτες στην αποστολή και αυτοί είναι οι: Κατσίκας, Τσομπανίδης, Μπέργκστρεμ, Πεταυράκης, Πηλέας, Ντάνκερλουι, Μορέϊρα, Οικονόμου, Στάϊκος, Σοφιανός, Μούργος, Τομάς, Ουάρντα, Γούλερι, Χεφτέ, Μασκανάκης, Παπαβασιλείου, Γκοτζαμανίδης, Δεληγιαννίδης, Άλεξιτς.

Εκτός αποστολής έμειναν οι διεθνείς Μασαρίποφ και Ουεντραόγκο, ο τραυματίας Χατζηστραβός που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και αναμένεται να επιστρέψει περίπου σε 15 ημέρες, ο Διαμαντής που ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στον αγώνα με τον Βόλο, ο Θυμιάνης για λόγους ξεκούρασης και οι Αυλωνίτης, Ανάκογλου.

 

Λύση συνεργασίας με Μπαΐροβιτς και Παπακωνσταντίνου
Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Αντμίρ Μπαΐροβιτς και Βαγγέλη Παπακωνσταντίνου και τους εύχεται καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική τους καριέρα.

Ο Αντμίρ Μπαΐροβιτς αποκτήθηκε από τα “λιοντάρια” τον Ιανουάριο του 2023 και συνέβαλλε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Super League 2 και την επιστροφή του Πανσερραϊκού στην Super League.

Ο Βαγγέλης Παπακωνσταντίνου προερχόμενος από τα τμήματα υποδομής του Πανσερραϊκού, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο το 2022 και αγωνιζόταν στην ομάδα Κ19.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here