Πανσερραϊκός – Βόλος 2-2: Έτοιμος να πανηγυρίσει την τρίτη σερί νίκη – «Χτυπήθηκε» πάλι στις καθυστερήσεις!!!

Ο Πανσερραϊκός υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 2-2 με τον Βόλο στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών, παρότι έχανε, έφερε το ματς τούμπα μέσα σε δέκα λεπτά και ο Βόλος το έσωσε στις καθυστερήσεις, από ένα πέναλτι που προκάλεσε ένταση ανάμεσα στους πάγκους των δύο ομάδων, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ο Πανσερραϊκός ήταν καλύτερος κόντρα στον Βόλο ιδιαίτερα στο πρώτο 20λεπτο είχε τις φάσεις και την πρωτοβουλία των κινήσεων, όπου θα μπορούσε να σκοράρει με τρεις χαμένες ευκαιρίες με Μπεντανκόρ, Στάικο και Τομάς.

Στο 40ο λεπτό ο Βόλος κέρδισε πέναλτι για χέρι που έκανε ο Διαμαντής μέσα στην περιοχή. Μετά από μελέτη στο μόνιτορ ο Ανδριανός πήρε την απόφασή του και το ματς θα συνεχίσει με ελεύθερο. (Τον κάλεσε το VAR αφού η μπάλα είχε βρει πρώτα στο στήθος του παίκτη).

Στο 45+2ο λεπτό  ο Βόλος άνοιξε το σκορ όταν ο Ασεχνούν έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Πανσερραϊκού μετά από κάθετη μπαλιά του Γκαρσία, μπήκε στην περιοχή και με ωραίο πλασέ νίκησε τον Χόβαν για το 0-1.

Στο 50ο λεπτό Πανσερραϊκός κέρδισε πέναλτι όταν ο  Άλεξιτς έπεσε κάτω μετά από μαρκάρισμα του Σιέλη. Η φάση ελέγχεται στο VAR και ο διαιτητής δείχνει την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Θυμιάνης και ευστοχεί για το 1-1.

Στο 80ο λεπτό σε φάση διαρκείας στα καρέ του Βόλου, ο Στάικος με υποδειγματική σέντρα από τα αριστερά βρήκε τον Δεληγιαννίδη στο δεύτερο δοκάρι, αυτός με φαρμακερή  κεφαλιά-ψαράκι, έστειλε την μπάλα διαγώνια στα δίχτυα του Κόβατς, για το 2-1.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα(90+2ο λεπτό) ο Βόλος κέρδισε πέναλτι για μαρκάρισμα του Οικονόμου στον Μύγα, ο Ανδριανός τσεκάρει στο VAR τη φάση και δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Γκαρσία ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε, για το τελικό 2-2.

Στο 90ο λεπτό ο Διαμαντής τραυματίστηκε και δεν μπόρεσε να συνεχίσει, ενώ μαζί του αποχώρισε και ο Ουάρντα, που αν και τραυματίας στο αριστερό του πόδι έβγαλε όλο το 90λεπτο. Στον αγωνιστικό χώρο μπήκαν οι Γκοτζαμανίδης και Πεταυράκης.

Δύο Σερραίοι των ακαδημιών του Πανσερραϊκου ήταν αντίπαλοι στο σημερινό ματς Απόστολος Διαμαντής(Πανσερραϊκός) και Κυριάκος Ασλανίδης(Βόλος) – Φώτο.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Γκαρσία): Χόβαν, Θυμιάνης, Μπέργκστρεμ, Διαμαντής (λ.τρ. 90′ Γκοτζαμανίδης), Δεληγιαννίδης, Στάικος, Μορέιρα, Τομάς (86’ Μούργος, Ουάρντα (90′ Πεταυράκης), Ντανκερλούι (46’ Άλεξιτς), Μπετανκόρ (77’ Οικονόμου).

BOΛΟΣ NΠΣ (Λόπεθ):Κόβακς, Μύγας, Ασλανίδης (62’ Μωραϊτης), Καλογερόπουλος, Κίτσος (46’ Κόμπα), Τσοκάνης (74’ Ντέλετιτς), Σιέλης (62’ Ράσιτς),  Γκλάβτσιτς, Άλχο, Ασεχνούν, Γκαρσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here