ΠΑΣ Γιάννινα – Πανσερραϊκός 0-2: killer ο Ισπανός φορ Χέφτε Μπετανκόρ!!!

Χάρη σ’ ένα καταπληκτικό σε απόδοση πρώτο ημίχρονο ο Πανσερραϊκός κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-0 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τα Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες». Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Ισπανός φορ του Πανσερραϊκού Χέφτε Μπετανκόρ, ο οποίος πέτυχε και τα δύο τέρματα των «Λιονταριών», στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Συνεχίζει ο Πανσερραϊκός με την δεύτερη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League, έφτασε τους 21 βαθμούς και είναι στην 9η θέση, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι ακόμη βυθισμένος στην προτελευταία θέση με 12 βαθμούς.

Στο 11ο λεπτό ο Στάικος έκανε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, ο Κλέιμαν απομάκρυνε την μπάλα που βρήκε στο δοκάρι και τον Μπετανκόρ να παίρνει το ριμπάουντ με κεφαλιά κάνει το 0-1.

Στο 16ο λεπτό ο Τομάς βρήκε τον Μπετανκόρ, κι εκείνος εκμεταλλεύτηκε το ότι τερματοφύλακας των Ιωαννίνων είχε βγει έξω από την περιοχή του, με άψογο πέρασμα τον απέφυγε και με πλασέ έκανε το 0-2.

Στο 31ο λεπτό ο Ισπανός φορ ο Μπετανκόρ, βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά το σουτ που επιχείρησε με το αριστερό, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κλέιμαν.

Στο 79ο λεπτό ο ΠΑΣ Γιάννινα απείλησε σοβαρά την εστία του Πανσερραϊκού, όταν σε κεφαλιά του Εραμούσπε η μπάλα βρίσκει τον Μπάλαν κι εκείνος με σουτ μέσα από την περιοχή, σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Χόβαν .

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κλέιμαν, Σόρια, Τσαούσης (61′ Κιάκος), Εραμούσπε, Παντελάκης, Καραχάλιος (61′ Ριένστρα), Τζίνο, Λεό (46′ Τζίμας), Παμλίδης, Ροσέρο (82′ Έφορντ), Κόντε (61′ Μπάλαν).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Χόβαν, Θυμιάνης, Μπέργκστρομ, Διαμαντής, Δεληγιαννίδης, Στάικος, Μορέιρα, Τομάς (89′ Μούργος), Ουάρντα (89′ Πεταυράκης), Ντάνκερλουι (81′ Οικονόμου), Μπετανκόρ (71′ Άλεξιτς).

Την 20η Αγωνιστική της Stoiximan Super League, ο Πανσερραϊκός, αντιμετωπίζει τον Βόλο, εντός έδρας, στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών, το Σάββατο 27/01, στις 19:30.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – SUPERLEAGUE 2023-2024
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ SUPER LEAGUE 2023-2024

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here