Ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Ζαγκλιβέρης παλεύει για τη ζωή του και χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας!!!

Μεγάλη μάχη για την ίδια του τη ζωή δίνει ο ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής Γιώργος Ζαγκλιβέρης, με καταγωγή από την Παλαιοκώμη Σερρών, που έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Σερρών.

Ο Γιώργος διαγνώστηκε πριν από κάποιους μήνες με μια επιθετική μορφή καρκίνου και όπως και στο γήπεδο δίνει τη δική του μάχη εδώ και καιρό. Ωστόσο, λόγω της μεγάλης μάχης που δίνει, χρειάζεται την οικονομική στήριξη όλων μας.

Το Δ.Σ της ΕΠΣ Σερρών αποφάσισε στους αγώνες των Μικτών ομάδων ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ-ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ( γήπεδο α’ Ομόνοιας) Την Τετάρτη 17/01 να μπει εισιτήριο και όλα τα έσοδα να διατεθούν στον Γιώργο Ζαγκλιβέρη. Για αυτό και σας καλεί όλους να δώσετε το παρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣ Σερρών:

Ένα μέλος της μεγάλης οικογένειας του Σερραικου ποδοσφαίρου, ένας ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών στα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ.ΣΕΡΡΩΝ, ο Γιώργος Ζαγκλιβέρης, δίνει τον μεγαλύτερο του αγώνα. Ο Γιώργος διαγνώστηκε πριν από κάποιους μήνες με μια επιθετική μορφή καρκίνου και όπως και στο γήπεδο δίνει τη δική του μάχη εδώ και καιρό.

Πλέον όμως χρειάζεται τη βοήθεια, τη συνδρομή όλων και την οικονομική σας στήριξη, όποια κι αν είναι αυτή για να συνεχίσει να παλεύει.

Το Δ.Σ της Ε.Π.Σ.ΣΕΡΡΩΝ αποφάσισε όπως:

1) Καταθέσει χρηματικό ποσό στον Τραπεζικό λογαριασμό για οικονομική στήριξη.

2) Την Τετάρτη 17/01 στους αγώνες των Μικτών ομάδων ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ-ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ( γήπεδο α’ Ομόνοιας) να μπει εισιτήριο και όλα τα έσοδα να διατεθούν στον Γιώργο Ζαγκλιβέρη. Για αυτό και σας καλεί όλους να δώσετε το παρών.

3) Να οργανώσει φιλανθρωπικό αγώνα, με τον ίδιο σκοπό.

Λογαριασμός Τράπεζα Πειραιώς

IBAN GR 75 0171 0630 0060 6313 7127 940

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here