Πανσερραϊκός – Κηφισιά 1-1: Ο κρυφός άσος του Πάμπλο Γκαρσία έσωσε την παρτίδα!!!

Ο Iσπανός Χεφτέ Μπετανκόρ στο ντεμπούτο του με την φανέλα των Λιονταριών σκόραρε και ισοφάρισε (1-1) την καλύτερη Κηφισιά, που είχε προηγηθεί στο σκορ με τον Τιεβί Μπιφουμά λίγο πριν την λήξη του 45λεπτου, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Συνεχίζει ο Πανσερραϊκός ν’ αγνοεί τη νίκη από την 11η αγωνιστική έχοντας τρεις βαθμούς συγκομιδής σε 9 αγώνες. Με αυτό τον βαθμό ο Πανσερραϊκός έφτασε τους 15 και είναι στην 9η θέση, ενώ η Κηφισιά παρέμεινε στη 13η θέση με 12 βαθμούς.

Το πάθος και οι αρκετές σκληρές μονομαχίες ήταν η αρχική εικόνα των δύο ομάδων, με τον Πανσερραϊκό να έχει την πρώτη τελική στο 14ο λεπτό, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πηλέα, ο Άλεξιτς έπιασε φαλτσαριστή κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Η Κηφισιά κατάφερε να προηγηθεί λίγο πριν την ανάπαυλα (43ο λεπτό), στην πρώτη της καλή στιγμή στο ματς όταν ο Koνγκολέζος Μπιφουμά με εξαιρετική ατομική ενέργεια, αλλά και εξαιρετικό πλασέ έκανε το 0-1.

Στην επανάληψη ο Πανσερραϊκός είχε την κατοχή αλλά η Κηφισιά τις καλύτερες τελικές, που δεν καρποφόρησαν.

Ο Πάμπλο Γκαρσία στο 61ο λεπτό έβαλε τον νεοαποκτηθέντα Ισπανό φορ Χεφτέ Μπετανκόρ που έσωσε την παρτίδα .

Μετά το 75ο λεπτό ο Πανσερραϊκός πίεσε και βρήκε το γκολ στο 85ο λεπτό, όταν ο Ουάρντα έκανε υποδειγματική σέντρα από τα αριστερά και ο Μπετανκόρ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 1-1.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Χόβαν – Δεληγιαννίδης, Θυμιάνης, Μπέργκστρομ, Πηλέας – Στάικος (61’ Οικονόμου), Μορέιρα – Χατζηστραβός (λ.τρ 8’ Τόμας, 75’ Σοφιανός), Ουάρντα, Μούργος (61’ Μπετανκόρ) – Άλεξιτς (75’ Γούλερι).

ΚΗΦΙΣΙΑ: Κρίστινσον – Μασούρας, Τσάπαν, Λαντρ (λ.τρ. 9’ Μποτία, λ.τρ. 48’ Βαφέας), Γκόμπελιτς – Παπασάββας, Πέιος – Κλωναρίδης (46’ Μπαρμπόσα), Ίλιεφ (78’ Κωνσταντακόπουλος,), Μπιφουμά (λ.τρ. 78’ Αντερέγκεν) – Τεττέι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here