Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός 3-2: Εκτός έδρας ήττα με χατ-τρικ του Πέδρο Τορεχόν!!!

Με μεγάλο πρωταγωνιστής τον Πέδρο Τορεχόν, που σημείωσε χατ-τρικ, ο Παναιτωλικός επιβλήθηκε με 3-2 του Πανσερραϊκού στο Αγρίνιο, για την 16η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Πανσερραϊκός μετά από την ήττα αυτή, βρίσκεται στην 11η θέση με 14 βαθμούς.

Ο Πανσερραϊκός άνοιξε το σκορ στο 15ο λεπτό με σουτ του Δεληγιαννίδη μέσα από την περιοχή, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σοφιανού.

Ο Παναιτωλικός ισοφάρισε στο 35ο λεπτό με τον Τορεχόν, μετά κάθετη πάσα του Λιάβα (1–1).

Η ομάδα του Αγρινίου πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 64ο λεπτό όταν ο Τορεχόν με ψύχραιμο δεξί φαλτσαριστό σουτ έκανε το 2-1, έπειτα από προσπάθεια του Καρέλη.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία στο 70ο λεπτό έφερε το ματς στα ίσα(2-2) από την άσπρη βούλα με εκτέλεση πέναλτι του Θυμιάνη, μετά από ανατροπή του Χατζηστραβού από τον Καπίνο μέσα στη μικρή περιοχή.

Στο 84ο λεπτό ο Σενγκέλια εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά και ο Τορεχόν με γυριστή κεφαλιά κάνει το 3-2 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Κίτρινες: 47’ Σενγκέλια, 48’ Mλάντεν – 62’ Χατζηστραβός , 83′ Θυμιάνης .

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Καπίνο – Οικονόμου, Mπρούνο Ντουάρτε, Mλάντεν – Λιάβας, Τορεχόν, Μπαλντασάρα (46’ Σενγκέλια), Χατζηθεοδωρίδης (92’ Ξενιτίδης), Χουάνπι (λ.τρ. 23’ Φακούντο Πέρες) – Φρεντ Ντουάρτε (75’ Μπελεβώνης), Καρέλης (75’ Πέδρο).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Χόβαν – Δεληγιαννίδης, Θυμιάνης, Γκοτζαμανίδης, Πεταυράκης (46’ Αυλωνίτης) – Στάϊκος, Moρέιρα (90′ Μπαϊρόβιτς) – Σοφιανός (46’ Ουάρντα), Χατζηστραβός, Μούργος (46’ Nτανκερλούι) – Άλεξιτς (83’ Γούλερι).

Ο Πανσερραϊκός για την επόμενη 17η αγωνιστική, υποδέχεται την Κηφισιά στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here