Πανσερραϊκός – Ολυμπιακός 0-1: Με πέναλτι που κέρδισε ο Μασούρας και ευστόχησε ο Ελ Αραμπί !!!

Ο Πανσερραϊκός ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό με 1-0 στο Δημοτικό γήπεδό Σερρών, από την άσπρη βούλα, καθώς ο Ελ Αραμπί ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο Μασούρας, από το μαρκάρισμα του Δεληγιαννίδη, για την 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Πανσερραϊκός κόλλησε στους 13 βαθμούς και στην ενδέκατη θέση, καθώς υπέστη την τέταρτη σερί ήττα στο πρωτάθλημα, ενώ ο Ολυμπιακός μετά από αυτή τη νίκη έχει 31 βαθμούς και έπιασε στη δεύτερη θέση την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, που στραβοπάτησαν(τριπλή ισοβαθμία).

Ο Πάμπλο Γκαρσία έστησε πολύ καλά την ομάδα του Πανσερραϊκού και δυσκόλεψε τον Ολυμπιακό να βρει διαδρόμους για να σκοράρει, παρότι ο Ολυμπιακός είχε την κυκλοφορία και την κατοχή της μπάλας στο περισσότερο διάστημα του αγώνα.

Στο 13ο λεπτό ο Πανσερραϊκός είχε την ευκαιρία για να σκοράρει στην κεφαλιά του Μπαΐροβιτς που μπλόκαρε ο Πασχαλάκης, ενώ ο Ολυμπιακός απάντησε στο 37ο λεπτό σε κεφαλιά του Ελ Κααμπί, να φεύγει άουτ πάνω από τα δοκάρια του Χοβάν.

Η εικόνα στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε με τον Ολυμπιακό να είχε την κυκλοφορία της μπάλας, αλλά να μην μπορεί να διασπάσει την άμυνα του Πανσερραϊκού.
Η μεγάλη φάση για γκολ έγινε στο 62ο λεπτό όταν τα λιοντάρια είχαν διπλή ευκαιρία για να προηγηθούν με Σοφιανό και Χατζηστραβό, που δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 64ο λεπτό ο Δεληγιαννίδης ανέτρεψε τον Μασούρα και ο διαιτητής της αναμέτρησης Τσαγκαράκης του Συνδέσμου Χανίων, έδειξε το σημείο του πέναλτι με τον Ελ Αραμπί να αναλαμβάνει την εκτέλεση και στο 66ο λεπτό να ευστοχεί και να κάνει το 0-1, που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Επιθετικά φάνηκε η απουσία του Άλεξιτς, ενώ με στιγμές απροσεξίας ήταν ο Δεληγιαννίδης.
Ο Μασαρίποφ δημιούργησε χώρους στο παιχνίδι, είχε κλεψίματα αλλά δεν έδωσε πνοή στην ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία.

Στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών βρέθηκε ο έγκριτος δικηγόρος Αλέξης Κούγιας. 

Κίτρινες: 12’ Ντόη, 55’ Στάικος, 77’ Μπιανκόν, 84’ Έσε

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Χοβάν, Δεληγιαννίδης (84’ Ντανκερλούι), Μπέργκστρεμ, Αυλωνίτης, Πηλέας (46’ Σοφιανός), Στάικος, Θυμιάνης, Ουεντραόγκο (79’ Μορέιρα), Χατζηστραβός, Μασαρίποφ (69’ Μούργος), Μπαΐροβιτς (46’ Τομάς)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης – Ροντινέι, Ντόη, Μπιανκόν, Ορτέγκα – Φορτούνης (89’ Αλεξανδρόπουλος), Έσε, Καμαρά, Ποντένσε (61’ Ελ Αραμπί) – Μασούρας (89’ Ρίτσαρντς), Ελ Κααμπί (81’ Μπιέλ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here