Αστέρας Τρίπολης – Πανσερραϊκός 1-0: Το γκολ «δώρο» του Χοβάν τους Αρκάδες!!!

TRIPOLI, GREECE - DECEMBER 2, 2023: Super League 2023-24, matchday 13 match between Asteras Tripoli FC and Panserraikos FC on December 2, 2023 at "Theodoros Kolokotronis" in Tripoli, Greece. (Photo by: Panayotis Tzamaros / Reporter Images)

Άλλη μια ήττα του Πανσερραϊκού, αυτή από τον Αστέρα Τρίπολης, που επικράτησε με 1-0  στο γήπεδο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” χάρη σε γκολ του Μιριτέλο στο 78ο λεπτό, μετά από τα παιδαριώδη λάθη στην άμυνα Γκοτζαμανίδη – Χοβάν, για την 13η αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ο Αστέρας Τρίπολης μετά από αυτή τη νίκη έχει 17 βαθμούς και είναι στην έκτη θέση της βαθμολογίας, ενώ ο Πανσερραϊκός κόλλησε στους 13 βαθμούς και στην ένατη θέση, καθώς υπέστη την τρίτη σερί ήττα.

Γεγονός είναι ότι η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και συνεχίζει να ψάχνει ένα θετικό αποτέλεσμα μακριά από την έδρα του.

Παιχνίδι κέντρου στο πρώτο μέρος και από της δύο ομάδες, με τον Πανσερραϊκό να είναι καλύτερος μέσα στο τερέν και να έχει την πιο αξιοσημείωτη φάση, στην κεφαλιά του Γκοτζαμανίδη μέσα από την περιοχή, η οποία πέρασε άουτ.

Στο 78ο λεπτό σε ανύποπτη φάση, από μία κακή εκτίμηση και από ένα λάθος του Χοβάν, που δεν κατάφερε να απομακρύνει την μπάλα, ο Μπαρτόλο το εκμεταλλεύτηκε και έδωσε έτοιμο γκολ στον Μιριτέλο για το 1-0, που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Ο Πανσερραϊκός το πάλεψε μέχρι το τέλος για την ισοφάριση και είχε τεράστια ευκαιρία για το 1-1 με τον Άλεξιτς στο 94ο λεπτό, όμως ο Παπαδόπουλος επενέβη σωτήρια και απέκρουσε.

Κίτρινες: 25’ Κρεσπί, 36’ Στάικος, 49’ Γκος, 51’ Πηλέας, 73’ Πεταυράκης, 76’ Καλτσάς, 90+2 Καστάνιο

Οι δηλώσεις του Πάμπλο Γκαρσία στη NOVASPORTS: Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα, συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες. Δεν με ενδιαφέρει να χάνουμε έτσι εφόσον παίζουμε καλά, ο στόχος είναι να κάνουμε πάντα καλές εμφανίσεις. Τα λάθη είναι ανθρώπινα, όλοι κάνουμε λάθη οπότε όταν δεν κάνουμε λάθη θα έρθουν και οι νίκες αρκεί να παίζουμε καλά.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος – Καρμόνα, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Αλβάρεζ – Γκος (60’ Σουρλής), Μουνάφο (90+3 Αλάγκμπε) – Καλτσάς, Ζουγλής (60’ Σίτο), Κρεσπί (60’ Μπαρτόλο) – Μάντζης (71’ Μιριτέλο)

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Χοβάν – Δεληγιαννίδης, Γκοτζαμανίδης, Μπέργκστρομ, Πηλέας (72’ Πεταυράκης) – Στάικος (72’ Μορέιρα), Ουεντραόγκο – Μούργος (84’ Τόμας), Μασάριποφ, Χατζηστραβός (80’ Σοφιανός) – Αλέξιτς

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here