Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός 5-0: Βαριά ήττα με πολλά λάθη στην άμυνα!!!

Ο Πανσερραϊκός με πολλά λάθη στην άμυνα, αλλά και με την αποβολή του Ουεντραόγκο (45’), υπέστη βαριά ήττα με 5-0 από τον Παναθηναϊκό, για την 9η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League.

Ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ μόλις 46”, όταν εκμεταλλεύτηκε το κενό στο κέντρο της άμυνας του Πανσερραϊκού και με τον Σπόραρ ανάμεσα στα δύο στόπερ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Χόβαν.

Το 2-0 έγινε σε μια άτυχη στιγμή για τον Πανσερραϊκό. Ο Παλάσιος έκανε την κίνηση από τα δεξιά και την παράλληλη σέντρα προς τον Βέρμπιτς, ο Δεληγιαννίδης στην προσπάθεια του  να διώξει έκανε λάθος εκτίμηση και έστειλε την μπάλα στην πλάτη του Χόβαν και από εκεί κατέληξε στα δίχτυα.

Με την συμπλήρωση του 45λεπτου και πριν οι δυο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια, ο Σπόραρ βρήκε για δεύτερη φορά το δρόμο προς τα δίχτυα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, που κέρδισε ο ίδιος.

στο 57ο λεπτό κοιμήθηκε κυριολεκτικά η άμυνα του Πανσερραϊκού και ο Σπόραρ πήρε τη μπάλα μέσα στην περιοχή, είδε την κίνηση του Τσέριν, του έδωσε τη μπάλα και εκείνος έκανε το 4-0.

Είκοσι λεπτά αργότερα ο Μαντσίνι έκανε το 5-0 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Ο Πανσερραϊκός είχε τρεις καλές φάσεις για γκολ στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσε να μειώσει το σκορ με τον Άλεξιτς, που ήταν απρόσεκτος και ατομιστής στην τελική του προσπάθεια.

Ο Παναθηναϊκός είχε τρία δοκάρια και πολλές χαμένες ευκαιρίες.

Πολύ καλά στοιχεία είδαμε στην ολιγόλεπτη συμμετοχή του Ουζμπέκου Μασαρίποφ.

Κίτρινες: Βέρμπιτς (51’), Πέρεθ (90+4’) – Ουεντραόγκο (7’, 45’), Χατζηστραβός (38’), Μπέργκστρομ (42’)

Κόκκινη: Ουεντραόγκο (45’)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν, Σένκεφελντ (71’ Ζέκα), Αράο (46’ Γεντβάι), Μλαντένοβιτς (46’ Βαγιαννίδης), Κώτσιρας, Ρούμπεν, Πέρεθ, Βιλένα (λ.τ. 26’ Τσέριν), Μπερνάρ, Παλάσιος, Βέρμπιτς (59’ Μαντσίνι), Σπόραρ.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Χοβάν- Αυλωνίτης, Μπέργκστρομ, Μορέιρα, Δεληγιαννίδης (λ.τ. 84’ Μπαϊροβιτς ), Στάικος (64’ Θυμιάνης), Ουεντραόγκο, Χατζηστραβός (63’ Μασαρίποφ), Τομάς (63’ Μασκανάκης), Πηλέας, Άλεξιτς (78’ Μούργος)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here