Τάσος Καζίας: “Είμαστε στην διάθεση όλων των φορέων, για να κάνουμε ότι χρειάζεται, ώστε το γήπεδο να είναι και πάλι ασφαλές”!!!

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός Τάσος Καζίας, προέβει σε ανακοίνωση σχετικά με τα νέα δεδομένα και το προσωρινό κλείσιμο του Δημοτικού γηπέδου Σερρών, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι η ΠΑΕ Πανσερραϊκός είναι στην διάθεση όλων των φορέων, για να κάνει ότι χρειάζεται, ώστε το γήπεδο να είναι και πάλι ασφαλές, το συντομότερο δυνατόν.

Αναλυτικά:

“Κατά την δημόσια τοποθέτηση μου, προς όλους, το καλοκαίρι, σχετικά με τις σημαντικές καθυστερήσεις στα έργα του γηπέδου, εμείς με βάση το μοναδικό επίσημο έγγραφο της πολεοδομίας Σερρών, που είχαμε στα χέρια μας για το γήπεδο, από τον Νοέμβριο του 2022, προχωρήσαμε, μαζί με τον ιδιοκτήτη του γηπέδου, την δημοτική αρχή, σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου οι δημότες των Σερρών και οι φίλαθλοι του Πανσερραϊκού, να απολαμβάνουν ένα ασφαλές και λειτουργικό γήπεδο, παρά τις φθορές ετών.

Τον Απρίλιο δόθηκε η εντολή, σε ιδιωτική εταιρεία, από την δημοτική αρχή, για την μελέτη στατικότητας, τα αποτελέσματα της οποίας τα πληροφορηθήκαμε μόλις χθες και αναφέρουν για την στατική ανεπάρκεια, της ανατολικής κερκίδας και του στεγάστρου, που υπάρχει η εξέδρα των επισήμων. Μια μελέτη, που υπήρχε από τον Αύγουστο, στα χέρια των αρμόδιων υπηρεσιών και χθες (18/10), βγήκε το πόρισμα από την πολεοδομία Σερρών.

Με βάση τα νέα δεδομένα και το προσωρινό κλείσιμο του γηπέδου, είμαστε στην διάθεση όλων των φορέων, για να κάνουμε ότι χρειάζεται, ώστε το γήπεδο να είναι και πάλι ασφαλές, το συντομότερο δυνατόν.

Τα πολιτικά παιχνίδια σε βάρος του Πανσερραϊκού τα γνωρίζαμε, λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές, όπως καταλαβαίνουμε, ότι συνεχίζονται και μετά τις εκλογές. Όποιος έπαιξε μαζί μας, θα μας βρει απέναντι, διότι το δικό μας κόμμα, είναι μόνο ο Πανσερραϊκός!

Ο κόσμος της ομάδας μας να μην ανησυχεί, διότι ο Πανσερραϊκός για άλλη μια φορά θα είναι εδώ και θα φροντίσει όπως έκανε έως τώρα, να ελέγχει, να επιβλέπει και να καταγγείλει, εάν χρειαστεί, όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, προς την ομαλή αποκατάσταση του γηπέδου.

Υπόσχομαι προσωπικά, ότι ο Πανσερραϊκός, θα είναι πιο ισχυρός από ποτέ, ως σήμα κατατεθέν

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here