Πανσερραϊκός – Άρης: Αντιστροφή στα ματς – Η πρώτη αναμέτρηση στο “Κλεάνθης Βικελίδης”!!!

O αγώνας  Πανσερραϊκός – Άρης για την 8η αγωνιστική της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1, μετά τα νέα δεδομένα και το προσωρινό κλείσιμο του Δημοτικού γηπέδου Σερρών, θα γίνει με αντιστροφή των εδρών των δύο ομάδων.
Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στο “Κλεάνθης Βικελίδης” το Σάββατο (21/10-20:00) και το παιχνίδι του 2ου γύρου του Πρωταθλήματος θα διεξαχθεί στην έδρα του Πανσερραϊκού με την ελπίδα να έχουν λυθεί τα πρόβλημα στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής:

Ανακοινώνεται ότι λόγω ζητημάτων στατικότητας στο γήπεδο της ΠΑΕ Πανσερραϊκός και σύμφωνα με το άρθρο 8 παρ. 8 του ΚΑΠ, ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε  την αλλαγή διεξαγωγής της σειράς του αγώνα του 1ου γύρου του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών) αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 μεταξύ των ΠΑΕ Πανσερρραϊκός και Άρης και του αγώνα του 2ου γύρου του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών) αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 μεταξύ των ΠΑΕ Άρης και Πανσερραϊκός.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε ομόφωνα την αντιστροφή της εν λόγω σειράς αγώνων και ως εκ τούτου, για την 8η αγωνιστική της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών) αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 θα διεξαχθεί ο αγώνας «Άρης – Πανσερραϊκός» και για την 21η αγωνιστική της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών) αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 θα διεξαχθεί ο αγώνας «Πανσερραϊκός – Άρης».

Ο αγώνας της 8ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών) αγωνιστικής περιόδου 2023-2024, μεταξύ της ΠΑΕ Άρης και της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, θα διεξαχθεί στο γήπεδο της ΠΑΕ Άρης “Κλεάνθης Βικελίδης” την ίδια ημέρα και ώρα που είχε οριστεί αντίστοιχα ο αγώνας ΠΑΕ Πανσερραϊκός – Άρης, δηλαδή το Σάββατο 21/10/2023 και ώρα 20.00.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here