Γ’ Εθνική: Ηττήθηκε ο Απόλλων Παραλιμνίου από τον Ποσειδώνα Νέας Μηχανιώνας!!!

Ο Απόλλων Παραλιμνίου γνώρισε την ήττα από τον Ποσειδώνα Νέας Μηχανιώνας για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, στο Δημοτικό Γήπεδο Νέας Μηχανιώνας (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ).

Με προπονητή τον Πρόεδρο της ομάδας του Απόλλωνα Παραλιμνίου Δημήτρη Κεραμάρη να εκτελεί χρέη υπηρεσιακού Προπονητή, μετά τη λήξη της συνεργασίας του Απόλλωνα με τον προπονητή Κώστα Κιάσσο, ο Απόλλων δεν τα κατάφερε και γνώρισε νέα εκτός έδρας ήττα από την Μηχανιώνα με 2-1.

Τα γκολ για τον Ποσειδώνα Νέας Μηχανιώνας σημείωσαν ο Τεμερτζόγλου 1’ και ο Κύζιλης 14’, ενώ για τον Απόλλωνα Παραλιμνίου μείωσε σε 2-1 ο Πέτρου στο 79’.

Το επόμενο ματς του Απόλλωνα Παραλιμνίου είναι με την ΝΠΣ Βέροια2019 στο γήπεδο του Παραλιμνίου το Σάββατο(07/10-16:00), για την 5ης αγωνιστική του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. 

Α.Σ. ΠΟΣΕΙΔΩΝ Ν.ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ(Άγγελος Ζαζόπουλος): Τεντζέρης, Λαγόντζος, Γιαννούσης, Νικολαΐδης, Τεμερτζόγλου, Σαλιάρης, Τσαπακίδης, Κύζιλης, Μαρμαρίδης, Βασιλείου, Κωστίκος.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Δημήτρης Κεραμάρης):Γαϊδατζάκης, Γκούμας, Κιουτσεκσίδης, Τσομαχασβίλι, Κουτσαβασίλης, Τσιμίκας, Ελέζι,  Πέτρου, Καρυοφύλλης, Τζαμπέγια.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – Γ ΕΘΝΙΚΗ 2023-2024

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ 2023-2024

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here