Ο Πασχάλης Στάικος σκόραρε για τρίτη διαδοχική αγωνιστική με την φανέλα του Πανσερραϊκού!!!

Ο Πασχάλης Στάικος σκόραρε για τρίτη διαδοχική αγωνιστική για τον Πανσερραϊκό και είναι ένα επίτευγμα που το καταφέρνει για πρώτη φορά στην καριέρα του. Άλλωστε μέχρι τώρα έχει μόλις επτά τέρματα σε 101 συμμετοχές στην Super League. Ο προηγούμενος ποδοσφαιριστής της ομάδας των Σερρών που είχε βρει δίχτυα σε τρία διαδοχικά παιχνίδια ήταν ο Γιώργος Γεωργιάδης που τη σεζόν 2010-11 είχε σκοράρει για την 16η αγωνιστική στο Πανσερραϊκος – ΠΑΟΚ 1-1, για την 17η στο Πανσερραϊκός – ΑΕΚ 1-3 και για την 18η στο Ολυμπιακός – Πανσερραϊκός 4-2. Μάλιστα είχε σημειώσει και τα τέσσερα τέρματα της ομάδας του, αφού στο στάδιο Καραϊσκάκης είχε σκοράρει δύο φορές.

Ο Πασχάλης Στάικος με καταγωγή από τον Βώλακα Δράμας, στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα του Παναθηναϊκού και του ΟΦΗ.

Από την άλλη και ο Άλεξιτς έχει σκοράρει τρεις φορές με την φανέλα του Πανσερραϊκού, όχι όμως σε τρία διαδοχικά παιχνίδια. Γεγονός είναι πως οι δύο ποδοσφαιριστές των Λιονταριών με 3 γκολ, είναι στην τριάδα των πρώτων σκόρερ της Stoiximan Super League, πίσω από τον Αγιούμπ Έλ Κααμπί του Ολυμπιακού, που έχει 5 γκολ, τον Λορέν Μορόν του Άρη και τον Μπερνάρ του Παναθηναϊκού με 4 γκολ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here