Πανσερραϊκός – Λαμία 2-0: Η πρώτη νίκη των «Λιονταριών» – Με κεραυνό του Στάικου το 2-0!!!

Δείχνοντας την ανωτερότητά του σε όλο το ματς, ο Πανσερραϊκός που επέστρεψε στη φυσική του έδρα το Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, επικράτησε της Λαμίας με 2-0, για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League και πήρε την πρώτη του νίκη στη φετινή σεζόν με σκόρερ τον  Άλεξιτς και τον Στάικο.

Ο Πανσερραϊκός προέρχεται από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες, 1-1 με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, 1-1 με τον Παναιτωλικό ως τυπικά γηπεδούχος στην Τούμπα και το εντυπωσιακό 4-4 με την Κηφισιά στο γήπεδο της Καισαριανής, που για αυτό το σκορ μίλησε όλη η ποδοσφαιρική Ευρώπη.

Σε ένα πρώτο ημίχρονο που ήταν αρκετά ισορροπημένο ανάμεσα στις δύο ομάδες, ο Πανσερραϊκός απείλησε στο 3ο λεπτό με τον Μούργο να κάνει επικίνδυνο γύρισμα από αριστερά εντός της περιοχής και ο επερχόμενος Δεληγιαννίδης, να μην προλαβαίνει την τελευταία στιγμή.

Στο 18ο λεπτό ο Άλεξιτς έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, με τον Κοσέλεφ να κάνει μεγάλη επέμβαση.

Η Λαμία ήταν αυτή που στο 25ο λεπτό είχε την πρώτη μεγάλη διπλή ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, όταν ο Μαρτίνεθ από κοντά δεν μπόρεσε με προβολή να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, αυτή έφτασε στον Καρλίτος, που έκανε ένα ωραίο γυριστό σουτ με τον Χόβαν να είναι σε ετοιμότητα.

Στο 66ο λεπτό ο Πανσερραϊκός άνοιξε το σκορ, όταν σε εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά, ο Μπέργκστρομ πήρε την κεφαλιά, ο Κοσέλεφ απέκρουσε ασταθώς και ο Άλεξιτς μπήκε στην πορεία της μπάλας και από πλάγια δεξιά με πλασέ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, 1-0.

Μετά από τέσσερα λεπτά ο Στάικος δέχτηκε ασίστ από τον Χατζηστραβό και με ένα κεραυνό από τα 23 μέτρα έγραψε το 2-0.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και του ΟΦΗ Πασχάλης Στάικος με καταγωγή από τον Βώλακα Δράμας αφιέρωσε το γκολ στον Πατέρα του και στην κοπέλα του, που βρισκόταν στις κερκίδες του Δημοτικού Γηπέδου Σερρών.

Σε αυτό το ματς οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία ΝΑΙ έκαναν σωστή διαχείριση μετά το 2-0, κατάφεραν να μην απειληθούν ούτε ένα λεπτό και έφτασαν στην πρώτη φετινή τους νίκη.

Kαλύτερος παίκτης του αγώνα ο Ουεντραόγκο.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Γκαρσία): Χόβαν, Αυλωνίτης, Μπέργκστρεμ, Πεταυράκης, Πηλέας (86′ Ντάνκερλουϊ), Δεληγιαννίδης, Ουεντραόγκο, Στάϊκος, Μούργος (64′ Χατζηστραβός), Τομάς (46′ Μασκανάκης), Άλεξιτς (90+4′ Μπαΐροβιτς).

ΛΑΜΙΑ (Βόκολος): Κοσέλεφ, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παούλαβετς, Στάνκο (64′ Σαντάνα), Νούνιες (79′ Τσιλιανίδης), Σλίβκα, Μαρτίνεθ (64′ Λόνγκο), Καρλίτος (84′ Ακούνια), Τσιλούλης (46′ Τόσιτς).

Αρθρογραφεί ο Στράτος Στεφάνογλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here