Κεχλιμπάρης και Πεμπές οι Προπονητές των Μικτών ομάδων της ΕΠΣ Σερρών!!!

Από την Τεχνική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.Σερρών ανακοινώνεται, ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024, πως προπονητής της Μικτής ομάδας Κ16 παραμένει ο Γιώργος Κεχλιμπάρης, ενώ προπονητής της Μικτής ομάδας Κ14 αναλαμβάνει ο Χρήστος Πεμπές.

Ο Γιώργος Κεχλιμπάρης γεννήθηκε στις 07/08/1977, είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο και στην ενόργανη γυμναστική, κάτοχος διπλώματος UEFA B΄ με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος προπονητή, μέλος του Συνδέσμου Πτυχιούχων Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν.Σερρών. Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από το 2000 αναλαμβάνοντας από τότε τμήματα υποδομών στις ακαδημίες Θράκης Φερρών, Μέγα Αλέξανδρου Ηράκλειας, Αστραπής Βαμβακοφύτου, Άρη Ποντισμένου, Δόξας Λιθοτόπου, Πήγασου, και Πανσερραϊκού, ενώ έχει υπάρξει υπεύθυνος των Ακαδημιών του Εθνικού Σιδηροκάστρου, της Ασπίδας Δραβήσκου και του Πανσουλιακού και από το 2021 είναι προπονητής των Μικτών ομάδων της Ε.Π.Σ.Σερρών.. Το 2004 διετέλεσε υπεύθυνος προγράμματος επιλογής ταλέντων της Γ.Γ.Α στις Σέρρες.

Ο Χρήστος Πεμπές γεννήθηκε 13/12/1972, είναι παλαίμαχος ποδοσφαιριστής με σημαντική καριέρα στις εθνικές κατηγορίες και τον Πανσερραϊκό, μέλος των παλαιμάχων του Πανσερραϊκού, μέλος του Συνδέσμου Πτυχιούχων Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν.Σερρών και είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B΄. Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 2002 και έχει διατελέσει προπονητής σε πολλές ομάδες της Ε.Π.Σ.Σερρών όπως Άνω Καμήλα, Θολός, Σκοπός, Άνω Μητρούσι, Λιθότοπος, Σκοτούσσα, Νιγρίτα, Χρυσό, ενώ από το 2006 ασχολείται και με τις αναπτυξιακές ηλικίες όντας προπονητής στον Πανσερραϊκό και τον ΠΟΣ 2000.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here