ΠΑΕ Πανσερραϊκός: “Διαιτητικό αίσχος στην Καισαριανή – παραλίγο ανύπαρκτο πέναλτι και μια παρωδία 15 λεπτών καθυστερήσεις”

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός εξέδωσε καυστική ανακοίνωση για τη διαιτησία του αγώνα με την Κηφισιά που έληξε ισόπαλος 4-4, με τους γηπεδούχους να σκοράρουν στο 11ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Αναλυτικά

Έβαλε 4 γκολ ο Πανσερραϊκός εκτός έδρας και ούτε τώρα μπόρεσε να πάρει την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα! Η Σερραϊκή ομάδα, αδίκησε τον εαυτό της ξανά, μετά απο τη νέα εντυπωσιακή της εμφάνιση αλλα αδικήθηκε απο την διαιτησία συνολικά, που συνέβαλε σημαντικά ώστε το 3-0 αρχικά να γίνει 3-2 και το 4-2…4-4 στο πικρό φινάλε. Τα «λιοντάρια» έχουν να λύσουν θέματα, μέχρι να μάθουν να κερδίζουν αλλά και οι διαιτητές δεν μπορούν να παίζουν με τον κόπο κανενός!

Καυστική ανακοίνωση για την διαιτησία απο την ΠΑΕ!

Ο Πανσερραϊκός έζησε ένα διαιτητικό αίσχος στην Καισαριανή, που γυρίζει το ποδόσφαιρο 50 χρόνια πίσω!

Με το ζόρι η ομάδα μας, δεν έπρεπε…να κερδίσει σήμερα, αφού εντυπωσίασε τους πάντες με το επιβλητικό 3-0 στο πρώτο 20λεπτο!

Ανύπαρκτη κόκκινη κάρτα στον Χάγεκ με εντολή του VAR, παραλίγο ανύπαρκτο πέναλτι και μια παρωδία 15 λεπτών καθυστερήσεις στο τέλος, βάζοντας την Κηφισιά στην περιοχή μας, μέχρι να ισοφαρίσει.

Να τους χαίρεστε…όπως χαρήκαμε εμείς το παιχνίδι αλλά όχι το αποτέλεσμα που δικαιούμαστε.

Ευχαριστούμε την ΠΑΕ Κηφισιά για την φιλοξενία, θα ανταποδώσουμε τα δέοντα, στις Σέρρες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here