Πανσερραϊκός – Παναιτωλικός : Άδικο το τελικό 1-1 στις καθυστερήσεις!!!

Ο Πανσερραϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Παναιτωλικό για την 3η αγωνιστική της Super League, στην αναμέτρηση της Τούμπας.

Ο τυπικά γηπεδούχος Πανσερραϊκός αγωνίστηκε στο γήπεδο της Τούμπας, καθώς το Δημοτικό γήπεδο των Σερρών δεν είναι έτοιμο για τους αγώνες της Super League.

Τα Λιοντάρια του Πάμπλο Γκαρσία άνοιξαν το σκορ στο 30ο λεπτό, καθώς μετά από πίεση που άσκησαν στο χώρο του κέντρου, έκλεψαν τη μπάλα και βγήκαν στην αντεπίθεση με τον Άλεξιτς, που πάσαρε στον Τόμας αυτός στον Μούργο που μέσα από την μικρή περιοχή και από αριστερά με ωραίο σουτ, έστειλε την μπάλα στην κλειστή γωνία του Καπίνο 1-0.

Ο Πάνσερραϊκός πήγε στα αποδυτήρια με το 1-0, ενώ στο πρώτο μέρος, παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο είχε κι άλλες φάσεις για γκολ με τον Στάικο στο 2ο λεπτό, με τον Άλεξιτς στο 23ο λεπτό, αλλά και λίγο αργότερα με τον Τομάς που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, καθώς και τον Τερματοφύλακα του Παναιτωλικού Καπίνο, έκανε το πλασέ από πλάγια δεξιά αλλά η μπάλα πάνω στην γραμμή απομακρύνθηκε από την άμυνα των Αγρινιωτών.

Στο δεύτερο μέρος τα Λιοντάρια μπήκαν δυνατά στο ματς και έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Άλεξιτς, όταν στο 58ο λεπτό ο Χατζηστραβός έκανε σέντρα από τα αριστερά με τον Άλεξιτς να πιάνει σκαστή κεφαλιά και η μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Καπίνο.

Η κόπωση των παικτών του Πανσερραϊκού φάνηκε μετά το 80ο λεπτό, όταν η ομάδα κλείστηκε στην άμυνα, με αποτέλεσμα να έρθει και η ισοφάριση στις καθυστερήσεις του αγώνα(90+1′), όταν ο Ζοάο Πέδρο που είχε περάσει στο ματς σαν αλλαγή, σηκώθηκε στον αέρα και με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Χόβαν για το τελικό 1-1.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία του Παναιτωλικού για να ισοφαρίσει το ματς ήταν στο 64ο λεπτό, όταν ο Μπέγκστρομ γύρισε τη μπάλα προς τα πίσω χωρίς να έχει δει τον Καρέλη, που μπήκε στην φάση, βγήκε τετ-α-τετ με τον Χοβάν, αλλά το πλασέ που επιχείρησε έφυγε άουτ.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Χοβάν, Χάγιεκ, Μπέργκστρεμ, Πεταυράκης, Μασκανάκης (55′ Ντανκερλούι), Πηλέας, Ουεντραόγκο, Στάϊκος (90+2′ Θυμιάνης), Μούργος (72′ Τσαγκαλίδης), Τόμας (55′ Χατζηστραβός), Άλεξιτς (72′ Γούλερι).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γκάμπριελ Σούρερ): Καπίνο, Λιάβας, Ντουάρτε (76′ Τσιγγάρας), Μλάντεν (46′ Σενγκέλια), Μαλής, Σίλβα, Τσιγγάρας, Μπαλντασάρα (82′ Ζοάο Πέδρο), Περές, Ντίαζ (76′ Χουάνπι), Καρέλης (90+2′ Βοίλης).

Για την 4η Αγωνιστική της Super League, ο Πανσερραϊκός, αντιμετωπίζει την Κηφισιά στο εκτός έδρας παιχνίδι, που θα διεξαχθεί, στο γήπεδο της Λαμίας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here