Σπουδαία ισοπαλία του Πανσερραϊκού μέσα στο ΟΠΑΠ Αρένα!!!

Ένας δυνατός Πανσερραϊκός κατάφερε και απέσπασε ισοπαλία εκτός έδρας 1-1, με αντίπαλο την ΑΕΚ στο ΟΠΑΠ Αρένα, για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League.

Τα λιοντάρια του Πάμπλο Γκαρσία, δημιουργήσαν τη πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 25ο δευτερόλεπτο με τον Τόμας. Στην αμέσως επόμενη φάση, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με κεφαλιά του Άλεξιτς μετά από σέντρα του Πηλέα. Μετά το γκολ που δέχτηκε η ΑΕΚ, αφυπνίστηκε, προσπαθώντας να φέρει το ματς στα ίσα. Έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 31ο λεπτό, με τον Πισάρο, στέλνοντας τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Χοβάν.

Στο δεύτερο μέρος ο Πανσερραϊκός δέχτηκε μεγάλη πίεση από την ΑΕΚ, που ήταν ανώτερη σε όλες τις γραμμές. Χάρης την αμυντική διάταξη και τις σωστές τοποθετήσεις του τερματοφύλακα του Πανσερραϊκού, κατάφερε να διατηρήσει το 0 – 1, έως το 78 λεπτό. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ήρθε η λύτρωση της ΑΕΚ, καθώς ο Γκατσίνοβιτς με δυνατό σουτ από τη περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το τελικό 1-1. 

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Σιντιμπέ (71′ Γκατσίνοβιτς), Μήτογλου, Χρυσόπουλος (46′ Πινέδα), Μοχαμάντι, Γαλανόπουλος (71′ Σιμάνσκι), Γιόνσον, Πισάρο, Ελίασον (71′ Αραούχο), Μάνταλος (79′ Ζίνι), Φαν Βέερτ.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ: Χοβάν, Ντανκερλούι, Γκοτζαμανίδης Μπέργκστρομ, Πεταυράκης, Ουεντραόγκο, Στάικος, Μούργος (65′ Μπαΐροβιτς), Πηλέας (65′ Τσαγγαλίδης), Τομάς (46′ Θυμιάνης), Άλεξιτς (65′ Γούλερι).

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here