Η Γ’ Εθνική τον τεσσάρων ομίλων – Η κλήρωση – Όλο το πρόγραμμα – Ποσειδώνας Μηχανιώνας – Απόλλων Παραλιμνίου!!!

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 4 Αυγούστου η κλήρωση του νέου Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, η ΕΠΟ έδωσε στην δημοσιότητα το πλήρες πρόγραμμα και των τεσσάρων ομίλων.

Ο Απόλλωνα Παραλιμνίου είναι στον 1ο όμιλο, που θα φτάνει μέχρι την Ημαθία. Η κλήρωση τον έφερε στην πρώτη αγωνιστική να δοκιμάζεται εκτός έδρας, με αντίπαλο τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας.

Την κλήρωση της Γ΄ Εθνικής για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024, την οποία παρουσίασε η Ζέτα Θεοδωρακοπούλου, διενήργησε και προλόγισε ο πρόεδρος της επιτροπής διοργανώσεων της ΕΠΟ Άγγελος Δανιήλ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
“Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα να ευχηθώ μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία σε όλους και εύχομαι οι στόχοι των ομάδων να επιτευχθούν μέσα από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Το φετινό πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί σε 4 ομίλους με 18 ομάδες έκαστος. Αυτό ήταν και το αρχικό σχέδιο της επιτροπής διοργανώσεων πριν από 3 χρόνια όταν παραλάβαμε ένα πρωτάθλημα με 10 ομίλους και 132 ομάδες. Τελικά πετύχαμε τον στόχο που είχε βάλει η επιτροπή. Επίσης είναι σημαντικό το γεγονός ότι οι ημερομηνίες, τόσο της έναρξης του πρωταθλήματος όσο και της ολοκλήρωσής του, θα τηρηθούν απόλυτα. Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 10 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 30 Απριλίου. Δεν θα υπάρχουν πλέον μπαράζ ανόδου για την Super League 2 καθώς οι 4 ομάδες που θα πάρουν τις πρώτες θέσεις στους ομίλους θα προβιβαστούν στην ανώτερη κατηγορία.
Πρόκειται για το πολυπληθέστερο πρωτάθλημα των Εθνικών κατηγοριών με πολλές ιστορικές ομάδες να συμμετέχουν στους 4 ομίλους. Αυτό είναι ένα σημαντικό επίτευγμα για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, καθώς ο κόσμος επιστρέφει στα γήπεδα και το ενδιαφέρον γιγαντώνεται. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες στη σημερινή κλήρωση”.

Η 1η αγωνιστική του 1ου ομίλου Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023

Ποσειδώνας Μηχανιώνας – Απόλλων Παραλιμνίου
Δόξα Δράμας – Άρης Πετεινού
Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας Ημαθίας – Ορέστης Ορεστιάδας
Άρης Αβάτου – Θερμαικός Θέρμης
ΠΑΟΚ Κρηστώνης – ΑΟ Χανιώτη
Κεραυνός Αγγελοχωρίου – Βέροια
Πανθρακικός – Νίκη Ευκαρπίας
Αναγέννηση Επανομής – Καβάλα
Αετός Βαρβάρας Χαλκιδικής – Νέστος Χρυσούπολης
Αναγέννηση Επανομής – Καβάλα

Το αναλυτικό πρόγραμμα του 1ου ομίλου
1ος όμιλος

Το αναλυτικό πρόγραμμα ανά όμιλο
1ος όμιλος
2ος όμιλος
3ος όμιλος
4ος όμιλος

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here